بررسی استرس گرمایی محیط در کارگران نانوایی های کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی استرس گرمایی محیط در کارگران نانوایی های کاشان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی استرس گرمایی محیط در کارگران نانوایی های کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی استرس گرمایی محیط در کارگران نانوایی های کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی استرس گرمایی محیط در کارگران نانوایی های کاشان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: با توجه به عوارض شناخته شده استرس گرمایی در محیط های گرم از جمله نانوایی ها و عدم اطلاع از وضعیت آن در کاشان و به منظور تعیین استرس گرمایی و عوامل مربوط به آن، این تحقیق روی کارگران نانوایی های شهر کاشان در تابستان سال ۱۳۸۲ انجام گرفت مواد و روش ها: پژوهش به روش توصیفی روی ۱۷۵ کارگر (شاطر و نان درآور) در ۱۰۰ نانوایی که به طور تصادفی انتخاب شدند، انجام شد. جهت تعیین استرس گرمایی محیط با استفاده از شاخص WBGT از دستگاه WBGT با مدل HSM100 استفاده شد و مطابق با روش استاندارد ISO 7234 اندازه گیری ها در گرم ترین ساعات روز تابستان صورت پذیرفت. در این مطالعه عواملی نظیر تکنیک پخت، نوع نانوایی، نوع تهویه و فضای نانوایی ها مورد بررسی و قضاوت آماری قرار گرفت. یافته ها: از مجموع ۱۰۰ نانوایی مورد مطالعه، ۵۱ نانوایی دارای تکنولوژی پخت ماشینی و ۴۹ نانوایی دارای تکنولوژی پخت سنتی بودند و از مجموع ۱۷۵ کارگر مورد مطالعه در این نانوایی ها ۱۰۷ نفر (۱/۶۱ درصد) در محیط های با استرس گرمایی کار می کردند. میزان استرس گرمایی در نانوایی های سنتی ۲/۵۴ درصد و در نانوایی های ماشینی ۸/۴۵ درصد بود و کارگرانی که در نانوایی با تکنولوژی پخت سنتی کار می کردند ۳.۳ برابر بیشتر از کارگران نانوایی ماشینی در مواجهه با استرس گرمایی بودند. نتیجه گیری و توصیه ها: استرس گرمایی در نانوایی های کاشان نگران کننده بوده و در نانوایی های سنتی به مراتب بیشتر از نانوایی های ماشینی است، لذا انجام برخی تغییرات در تکنولوژی پخت سنتی را به صورت تحقیق پیشنهاد می نماید.

کلید واژه: استرس گرمایی، شاخص WBGT، نانوایی، کاشان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.