بررسی اثر مهار گیرنده رایانیدینی (RYR) بر فعالیت پیس میکری گره سینوسی- دهلیزی و دهلیزی- بطنی سالم و دست نخورده قلب موش


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مهار گیرنده رایانیدینی (RYR) بر فعالیت پیس میکری گره سینوسی- دهلیزی و دهلیزی- بطنی سالم و دست نخورده قلب موش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مهار گیرنده رایانیدینی (RYR) بر فعالیت پیس میکری گره سینوسی- دهلیزی و دهلیزی- بطنی سالم و دست نخورده قلب موش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مهار گیرنده رایانیدینی (RYR) بر فعالیت پیس میکری گره سینوسی- دهلیزی و دهلیزی- بطنی سالم و دست نخورده قلب موش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مهار گیرنده رایانیدینی (RYR) بر فعالیت پیس میکری گره سینوسی- دهلیزی و دهلیزی- بطنی سالم و دست نخورده قلب موش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: نقش گیرنده های رایانیدینی (Ryanodine receptor=RYR) در فعالیت پیس میکری سلولهای قلب، مناقشه انگیز است. گروهی از محققین نقش اجباری و مطلقی برای آن قایل هستند، در حالی که گروهی دیگر، نقش جزیی و نه مطلق برای آن قائلند. هدف اصلی از انجام این مطالعه این بود تا یکبار دیگر، نقش گیرنده رایانیدینی بر فعالیت پیس میکری گره های سینوسی ـ دهلیزی و دهلیزی ـ بطنی قلب موش بررسی شود. روش بررسی: در طی یک مطالعه تجربی، اثرات رایانیدین بر طول دوره پتانسیل عمل گره های سینوسی ـ دهلیزی و دهلیزی ـ بطنی سالم قلب موش مورد بررسی قرار گرفت. ثبت خارج سلولی پتانسیل های عمل توسط دو میکروالکترود فلزی جداگانه صورت گرفت. از آزمون T زوج و مستقل (بنا به مورد) استفاده شد. اگر p<0.05 بود، تفاوت معنی دار فرض شد. یافته ها: رایانیدین با غلظت ۰.۲ و ۲ میکرومولار موجب افزایش طول دوره پتانسیل عمل در گره سینوسی ـ دهلیزی ۴۶.۵±۱۵.۷۵ و ۷۰±۲۱ درصد و در گره دهلیزی ـ بطنی ۱۶۳±۷۲.۲۵ و ۲۴۱±۹۱.۲۵ درصد شد. در تمام نمونه ها، فعالیت پیس میکری در اثنای مصرف رایانیدین متوقف نگردیده بود. اثر رایانیدین در دو گره نسبت به حالت کنترل معنی دار بود. نتیجه گیری: بر اساس نتایج بدست آمده، می توان بیان کرد که جریان گیرنده رایانیدینی در هر دو گره سینوسی ـ دهلیزی و دهلیزی ـ بطنی موجود است و از آنجا که فعالیت پیس میکری با مصرف رایانیدین ادامه داشته و متوقف نگردیده، بنابراین گیرنده رایانیدینی نقش منحصر به فرد و اجباری نداشته است. اثر رایانیدین بر گره دهلیزی ـ بطنی نسبت به گره سینوسی ـ دهلیزی به طور معنی داری بیش تر بوده است، این بدین معنی است که نقش گیرنده رایانیدینی در هر دو گره یکسان نیست.

کلید واژه: گره سینوسی ـ دهلیزی، گره دهلیزی ـ بطنی، فعالیت پیس میکری، گیرنده رایانیدینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.