مقاله شناسایی ژنوتیپهای تریتی پایرم ثانویه با هیبریداسیون DNA ژنومی در محل (GISH)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ژنوتیپهای تریتی پایرم ثانویه با هیبریداسیون DNA ژنومی در محل (GISH) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ژنوتیپهای تریتی پایرم ثانویه با هیبریداسیون DNA ژنومی در محل (GISH)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ژنوتیپهای تریتی پایرم ثانویه با هیبریداسیون DNA ژنومی در محل (GISH)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ژنوتیپهای تریتی پایرم ثانویه با هیبریداسیون DNA ژنومی در محل (GISH) :

مقاله شناسایی ژنوتیپهای تریتی پایرم ثانویه با هیبریداسیون DNA ژنومی در محل (GISH) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۶۵ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: شناسایی ژنوتیپهای تریتی پایرم ثانویه با هیبریداسیون DNA ژنومی در محل (GISH)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیبریاسیونDNA ژنومی در محل
مقاله تریتی پایرم ثانویه
مقاله نوکلئید فلئورسین ۱۲-dUTP
مقاله علف شور ساحل
مقاله آنیوپلوئیدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
از روش هیبریداسیون DNA ژنومی در محل به منظور شناسایی ترکیب کروموزومی آنیوپلوئید و یوپلوئید نسل های در حال تفکیک گیاهان مختلف استفاده شده است. در این مطالعه روش هیبریداسیون DNA ژنومی در محل روی سلول های مریستم ریشه ژنوتیپ های احتمالی تریتی پایرم ثانویه (F2: 2n=6x=42, AABBDEb)، با نشان دار کردن DNA ژنومی علف شور ساحل (۲n=2x=14, EbEb) با نوکلئوتید فلئورسین ۱۲-dUTP و پیش هیبریداسیون DNA ژنومی غیر نشان دار گندم هگزاپلوئید بهاره چینی (۲n=6x=42, AABBDD) برای اولین بار در ایران انجام شده و نتایج نشان داد که نه تنها تعداد کروموزوم های ژنوم Eb این ژنوتیپ ها بسیار متنوع است بلکه حاوی تعداد متفاوتی از کروموزوم های ژنوم های A، B و C در مقابل Eb نیز هستند. درصد آنیوپلوئیدی در ژنوتیپ های احتمالی تریتی پایرم ثانویه (F۲) از ۳۰ تا ۶۶۷ درصد متغیر بود. می توان این تغییرات آنیوپلوئیدی را به وجود ترکیبات مختلفی از تعداد کروموزوم های Eb و D در ساختار ژنومی این ژنوتیپ ها نسبت داد. خودگشنی یا تلاقی برگشتی ژنوتیپ های احتمالی تریتی پایرم ثانویه (F۲) با ارقام گندم نان در طی چندین نسل ممکن است منجر به ایجاد ثبات کروموزومی در آنها شده و درصد آنیوپلوئیدی کاهش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.