بررسی تاثیر میزان نفوذ اسپریدر بر کیفیت سیل آپیکالی پرکردگی کانال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر میزان نفوذ اسپریدر بر کیفیت سیل آپیکالی پرکردگی کانال دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر میزان نفوذ اسپریدر بر کیفیت سیل آپیکالی پرکردگی کانال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر میزان نفوذ اسپریدر بر کیفیت سیل آپیکالی پرکردگی کانال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر میزان نفوذ اسپریدر بر کیفیت سیل آپیکالی پرکردگی کانال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: برای دستیابی به یک پرکردگی مناسب، تطبیق هر چه بیشتر ماده پرکردگی با دیواره کانال، عامل تاثیرگذاری می باشد. بنابراین ایجاد سیل آپیکالی مناسب، یکی از اهداف مهم در درمان موفق ریشه دندان است. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر طول نفوذ اسپریدر بر میزان سیل آپیکالی پرکردگی کانال است.
روش بررسی: در ایت تحقیق، ۳۳ کانال دندانی به روش Step- back تمیز و وسیع گشتند. نفوذ اولیه Finger (F) اسپریدر در ۱۲ کانال، تا ۰.۵ میلی متر طول کانال آماده شده، صورت گرفت (گروه یک). در نه کانال دیگر، نفوذ اسپریدر F تا یک میلی متری طول کانال آماده شده صورت گرفت (گروه دو). پس از قرار گرفتن ریشه ها در رطوبت ۱۰۰% به مدت ۲۴ ساعت، به غیر از سه میلی متر ناحیه آپیکالی بقیه قسمت های ریشه توسط لاک ناخن، پوشانده شد. شش کانال دندان به عنوان گروه مثبت پر نشده و شش کانال دیگر به طور کامل توسط لاک ناخن پوشانده شدند (گروه کنترل منفی). ریشه ها به مدت ۷۲ ساعت در محلول ماده رنگی به حالت عمودی، قرار گرفتندو بعد از برش دندانها در جهت محور طولی، اندازه گیری نفوذ ماده رنگی از ناحیه آپیکالی ثبت گردید و نتایج گروههای مختلف مورد مقایسه قرار گرفت. برای تجزیه و تحلیل نتایج از آزمونهای “t”، “Mann-Whiteny” U، استفاده شد.
یافته ها: میانیگن نفوذ ماده رنگی در گروه یک (نفوذ اسپریدر تا ۰.۵ میلی متری انتهای طول کارکرد) ۰.۴۴۹۲ و در گروه دو (نفوذ اسپریدر تا یک میلی متری انتهای طول کارکرد) ۱.۲۷۶۷ همچنین انحراف معیار در گروه یک، ۰.۲۰۹ و در گروه دو ۰.۹۱۶ بود. در مقایسه صورت گرفته از نظر آماری، میانگین ریزنشت در گروه یک به طور معنی داری کمتر از گروه دو بود (p<0.05).
نتیجه گیری: با توجه به اهمیت سیل آپیکالی در درمان مناسب ریشه دندان، نفوذ هر چه بیشتر اسپریدر در روش تراکم جانبی به نظر تاثیر مثبت در ایجاد سیل آپیکالی دارد.

کلید واژه: تراکم جانبی، ریزنشت، اسپریدر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.