بررسی ۱۲۳ مورد سندرم پورپورای هنوخ شوئن لاین بیمارستان مفید شهر تهران در سالهای ۸۰-۱۳۷۰


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ۱۲۳ مورد سندرم پورپورای هنوخ شوئن لاین بیمارستان مفید شهر تهران در سالهای ۸۰-۱۳۷۰ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ۱۲۳ مورد سندرم پورپورای هنوخ شوئن لاین بیمارستان مفید شهر تهران در سالهای ۸۰-۱۳۷۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ۱۲۳ مورد سندرم پورپورای هنوخ شوئن لاین بیمارستان مفید شهر تهران در سالهای ۸۰-۱۳۷۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ۱۲۳ مورد سندرم پورپورای هنوخ شوئن لاین بیمارستان مفید شهر تهران در سالهای ۸۰-۱۳۷۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research)

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: سندرم پورپورای هنوخ شوئن لاین ارگانهای مختلفی را درگیر می کند و عوارض عمده ای بدنبال پاره ای از این درگیریها بوجود می آید. این تحقیق به منظور تعیین تظاهرات بالینی و خصوصیات دموگرافیک بیماران مبتلا به این سندرم در اطفال بستری در بیمارستان مفید تهران طی سالهای ۸۰-۱۳۷۰ انجام گرفت.مواد و روشها: مطالعه به روش بررسی داده های موجود بر روی کلیه اطفال زیر ۱۲ سال با تشخیص قطعی پورپورای هنوخ شوئن لاین انجام گرفته است. در هر پرونده، سن، جنس، زمان مراجعه (سال و فصل)، شکایت اصلی، تظاهرات بالینی و در گیری ارگانهای مختلف،‌ محل درگیری جلدی، میزان سدیمانتاسیون گلبولهای قرمز مورد بررسی قرار گرفت و در یک فرم اطلاعاتی ثبت و پس از طبقه بندی و استخراج با آمار توصیفی ارایه و تفسیر گردید.یافته ها: طی مدت مورد بررسی، تعداد ۱۲۳ بیمار واجد شرایط وجود داشت که نسبت مبتلایان پسر به دختر ۷۶ به ۱ بود. بیشترین فراوانی سنی ۹-۳ سالگی بود (میانگین سن ۲.۸±۶.۹ سال). ۵۴% مراجعات بیماران در فصل زمستان بود. ۶۹.۹% از بیماران سابقه عفونت دستگاه تنفسی فوقانی اخیر و علایم پرودرومال را ذکر کرده بودند. شایعترین شکایت اصلی بیماران درد شکمی همراه با سایر علایم گوارشی (۶۱%) و سپس ضایعات جلدی (۴۴.۷%) و درگیری مفصلی (۳۲.۵%) بود. شایعترین تابلوی بالینی بیماری ضایعات جلدی (۱۰۰%)‌ و پس از آن تظاهرات گوارشی (۷۳.۲%) و گرفتاری مفصلی (۶۶.۷%) بود. تریاد تشخیصی درد کولیکی شکم، آرتروپاتی و ضایعات جلدی در ۴۳.۹% از بیماران وجود داشت. شایعترین تظاهر گوارشی، درد کولیکی شکم (۹۶.۷%) و تهوع و استفراغ (۴۸.۴%) بود. شایعترین ضایعات جلدی، پورپور (۶۹.۹%) و پتشی (۴۶.۴%) با ارجحیت در اندام تحتانی بود. درگیری مفصلی در اندام تحتانی شایعتر بود (۸۴.۲%). درگیری کلیوی ۳۸.۲% بصورت هماچوری میکروسکوپیک و ۱۸.۷۷% بصورت پروتیینوری بروز کرد. ۴۲.۳% خون در مدفوع بصورت مخفی داشتند و ۰.۸% دچار عارضه انواژیناسیون روده ای شده بودند.نتیجه گیری و توصیه ها: شایعترین شکایت اصلی درد کولیکی شکم همراه با سایر علایم گوارشی است و از طرفی شیوع تریاد کلاسیک تشخیصی در این تحقیق کمتر از سایر مطالعات است لذا احتمال تشخیص اشتباه شکم حاد جراحی و میزان انجام لاپاراتومی های بیمورد و غیرضروری افزایش می یابد. توصیه می گردد در صورت مراجعه کودکی با شکایت دردشکمی، سندرم پورپورای هنوخ شوئن لاین در نظر گرفته شود و بیمار بویژه از نظر ضایعات جلدی اندام تحتانی مورد معاینه قرار گیرد.

کلید واژه: پورپورای هنوخ شوئن لاین، تشخیص، همه گیری شناسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.