اثرات پره کاندیشنینگ فارماکولوژیک ناشی از مصرف عسل طبیعی بر روی آریتمی ها و انفارکت سایز قلب ایزوله
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات پره کاندیشنینگ فارماکولوژیک ناشی از مصرف عسل طبیعی بر روی آریتمی ها و انفارکت سایز قلب ایزوله دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات پره کاندیشنینگ فارماکولوژیک ناشی از مصرف عسل طبیعی بر روی آریتمی ها و انفارکت سایز قلب ایزوله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات پره کاندیشنینگ فارماکولوژیک ناشی از مصرف عسل طبیعی بر روی آریتمی ها و انفارکت سایز قلب ایزوله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات پره کاندیشنینگ فارماکولوژیک ناشی از مصرف عسل طبیعی بر روی آریتمی ها و انفارکت سایز قلب ایزوله :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دارویی (pharmaceutical sciences)
تعداد صفحات :۱۴
زمینه و هدف: در این مطالعه، اثرات مصرف پیشگیرانه عسل طبیعی به عنوان یک عامل پره کاندیشنینگ فارماکولوژیک بر روی آریتمی ها و انفارکت سایز ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن (I/R) در قلب ایزوله رت بررسی شد.روش ها: قلب ایزوله شده رت ها پس از اتصال به دستگاه لانگندورف تحت ۳۰ دقیقه ایسکمی ناحیه ای و ۱۲۰ دقیقه رپرفیوژن قرار گرفتند. گروه کنترل در طی آزمایش محلول کربس معمولی و گروه های تست، از ۱۰ دقیقه قبل تا ۱۰ دقیقه بعد از ایسکمی بترتیب کربس حاوی غلظت های ۰.۵, ۰.۲۵ و %۱ عسل دریافت داشتند. آریتمی های قلبی بر اساس قواعد Lambeth آنالیز شدند و درصد انفارکت سایز نیز با روش تری فنیل تترازولیوم کلراید و پلانیمتری اندازه گیری گردید.یافته ها: در زمان ایسکمی، تعداد ضربانات نابجای بطنی تام (VEBs) در گروه کنترل ۶۶۷±۱۱۶ عدد بود اما پرفیوژن عسل ۰.۵, ۰.۲۵ و %۱، آن را بترتیب به (p<0.01) 161±۳۵, (p<0.01) 128±۳۵ و ۳۰۳±۹۴ عدد (p<0.05) کاهش داد. تعداد تاکیکاردی بطنی (VT) و مدت زمان سپری شده در VT نیز با هر سه غلظت بکار رفته عسل کاهش معنی دار نشان داد. تجویز عسل ۰.۲۵ و %۰.۵، انسیدانس VT را از ۱۰۰% (کنترل) بترتیب به ۱۳% و ۲۵% کم کرد (p<0.001)\. در فاز رپرفیوژن نیز تعداد VEBs و VT با کلیه غلظت های بکار رفته عسل کاهش معنی داری داشت. همچنین غلظت %۰.۲۵ عسل کاهش معنی دار در مدت زمان فیبریلاسیون بطنی برگشت پذیر (Rev VF) و انسیدانس آن بوجود آورد. با مصرف غلظت های ۰.۵, ۰.۲۵ و %۱ عسل، انفارکت سایز از ۴۶.۳±۲.۹ درصد (گروه کنترل) بترتیب به (p<0.001) 9.2±۱.۹, (p<0.001) 3.3±۱.۳ و ۱۱.۷±۲.۲ درصد (p<0.001) کاهش یافت.نتیجه گیری: این مطالعه اثرات محافظتی پره کاندیشنینگ فارماکولوژیک با عسل را بر علیه آسیب های ناشی از I/R به صورت کاهش آریتمی ها و انفارکت سایز نشان داد. احتمالا خواص آنتی اکسیدانی عسل و مهار تولید رادیکال های آزاد و بویژه وجود منابع تولید انرژی از جمله گلوکز در بهبود عملکرد قلب ایسکمیک و ایجاد اثرات محافظتی فوق دخیل می باشند.
کلید واژه: عسل طبیعی، آریتمی، انفارکت سایز، پره کاندیشنینگ فارماکولوژیک، ایسکمی- رپرفیوژن، قلب ایزوله
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.