بررسی اثر سرکه سفید بر قند خون ناشتا، هموگلوبین گلیکوزیله و پروفایل لیپیدی موش های صحرایی سالم و دیابتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر سرکه سفید بر قند خون ناشتا، هموگلوبین گلیکوزیله و پروفایل لیپیدی موش های صحرایی سالم و دیابتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر سرکه سفید بر قند خون ناشتا، هموگلوبین گلیکوزیله و پروفایل لیپیدی موش های صحرایی سالم و دیابتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سرکه سفید بر قند خون ناشتا، هموگلوبین گلیکوزیله و پروفایل لیپیدی موش های صحرایی سالم و دیابتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر سرکه سفید بر قند خون ناشتا، هموگلوبین گلیکوزیله و پروفایل لیپیدی موش های صحرایی سالم و دیابتی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران
تعداد صفحات :۹
مقدمه: باتوجه به وجود شواهدی مبنی بر اثر سرکه در کاهش قند خون پس از غذا، این مطالعه با هدف بررسی اثر سرکه سفید بر قند خون ناشتا، هموگلوبین گلیکوزیله (HbA1c) و پروفایل لیپید موش های صحرایی سالم و دیابتی انجام شد.مواد و روش ها: موش های صحرایی نر به چهار گروه شاهد سالم، سالم با مصرف سرکه سفید، شاهد دیابتی و دیابتی با مصرف سرکه تقسیم بندی شدند. برای دیابتی شدن از داروی استرپتوزوسین استفاده شد. گروه های شاهد غذای استاندارد موش و گروه های مداخله مخلوط غذای استاندارد و سرکه سفید (۶%) را به مدت چهار هفته دریافت نمودند. قند خون ناشتا و HbA1c و پروفایل لیپید قبل و بعد از مداخله اندازه گیری شدند.یافته ها: قند خون ناشتا و HbA1c در گروه های سالم و دیابتی با مصرف سرکه تغییر معنی داری نشان نداد. در گروه سالم با مصرف سرکه کاهش معنی دار LDL-C نسبت به قبل از مداخله و همچنین افزایش معنی دار HDL-C، نسبت به قبل از مداخله و نسبت به گروه شاهد سالم مشاهده شد. با مصرف سرکه نسبت های TG/HDL-C و LDL-C/HDL-C نیز به ترتیب %۴۴.۵ و %۲۵.۸ در گروه سالم کاهش یافتند. در گروه شاهد دیابتی افزایش معنی دار TG و کاهش معنی دار HDL-C مشاهده شد در حالی که سطح TG در گروه دیابتی که سرکه مصرف کرده بودند کاهش معنی داری را نشان داد. نسبت های TG/HDL-C و LDL-C/HDL-C در گروه دیابتی شاهد افزایش یافت اما این نسبت ها در گروه دیابتی که سرکه مصرف کرده بودند افزایش نشان نداد.نتیجه گیری: یافته های این بررسی نشان دادند که مصرف سرکه سفید به مدت چهار هفته در موش های صحرایی سالم و دیابتی موجب بهبود پروفایل لیپید می شود.
کلید واژه: سرکه، دیابت، پروفایل لیپید، گلوکز، هموگلوبین گلیکوزیله، موش صحرایی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.