مروری بر تکنیک های جدید پردازش تصویر به منظور درجه بندی سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر تکنیک های جدید پردازش تصویر به منظور درجه بندی سیب دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر تکنیک های جدید پردازش تصویر به منظور درجه بندی سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر تکنیک های جدید پردازش تصویر به منظور درجه بندی سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر تکنیک های جدید پردازش تصویر به منظور درجه بندی سیب :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه با پیشرفت تکنولوژی ، می توان به سمت روش هایی پیش رفت که با کاهش خطاهای انسانی ، دقت بالاتری را به همراه داشته باشند . بدین منظور به کارگیری پردازش تصویر ، تفکیک و طبقه بندی میوه را تا حد قابل قبولی ممکن می سازد . در این مطالعه مروری بر مهم ترین کارهای انجام گرفته در زمینه درجه بندی سیب از سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۵ انجام شده است ، که می تواند مرجع بسیار خوبی برای محققان و پژوهشگران آینده در این زمینه باشد . مطالعات انجام گرفته نشان داده اند که با اعمال تکنیک های پردازش تصویر بر روی تصاویر سیب ، امکان درجه بندی با بالاترین دقت (۹۹.۵۶%) به دست آمده است . بنابراین استفاده از تکنیک های پردازش تصویر، با افزایش و بهینه سازی دقت و سرعت انجام کار و حذف خستگی ناشی از استفاده از روش های سنتی می تواند نقش موثری در درجه بندی سیب ایفا کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.