خالص سازی کاروتنوئیدها و منوترپن آلدئیدهای زعفران ایران و بررسی اثر هر یک بر ساختار DNA، هیستون H1 و کمپلکس H1-DNA


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خالص سازی کاروتنوئیدها و منوترپن آلدئیدهای زعفران ایران و بررسی اثر هر یک بر ساختار DNA، هیستون H1 و کمپلکس H1-DNA دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خالص سازی کاروتنوئیدها و منوترپن آلدئیدهای زعفران ایران و بررسی اثر هر یک بر ساختار DNA، هیستون H1 و کمپلکس H1-DNA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خالص سازی کاروتنوئیدها و منوترپن آلدئیدهای زعفران ایران و بررسی اثر هر یک بر ساختار DNA، هیستون H1 و کمپلکس H1-DNA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خالص سازی کاروتنوئیدها و منوترپن آلدئیدهای زعفران ایران و بررسی اثر هر یک بر ساختار DNA، هیستون H1 و کمپلکس H1-DNA :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۷

زعفران خوراکی (Crocus Sativus L.) دارای خواص بیولوژیکی متفاوتی از جمله خاصیت ضد سرطانی است. در این تحقیق، علاوه بر تخلیص مواد موثر زعفران، دو سازوکار عمده ملکولی در ارتباط با این خاصیت زعفران یعنی اثر بر DNA، هیستون و کمپلکس DNA H1- مورد بررسی قرار گرفت. کاروتنوئیدها (کروسین، کروستین و دی متیل کروستین) و آلدئیدهای منوترین (پیکروکروسین و سافرانال) موجود در زعفران ایران به عنوان اجزا اصلی، توسط روش های مختلفی جداسازی و خالص سازی شد. نتایج TLC و HPLCنشان داد که کروسین و پیکروکروسین موجود در زعفران ایران به ترتیب از ۴ و۳ زیر نوع تشکیل شده است. بنابراین، جز اصلی و عمده کروسین ها و پیکروکروسین ها تخلیص شد و میان کنش هیستون H1 و DNA نه تنها با عصاره زعفران، بلکه با هر یک از پنج جز تخلیص شده از زعفران توسط روشهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت. در بررسی میان کنش زعفران و اجزا آن با DNA مشاهده شد که اتصال تمام این لیگاندها از طریق اتصال به شیار کوچک صورت می گیرد و منجر به القا تغییرات ساختاری در DNA می شود. همچنین در بررسی اثر این لیگاندها بر ساختار هیستون H1 مشاهده شد که این لیگاندها باعث فرونشانی نشر فلورسانس هیستون می شوند. با رسم نمودار اسکاچارد بر اساس فرونشانی نشر، مولفه های پیوندی n وK محاسبه گردید (n وK به ترتیب برابر۰.۵۴ و ۲×۱۰-۵ بدست آمد). طیف دورنگ نمایی دورانی (CD) نشان داد که این ترکیبهای در غلظت کم با DNA میان کنش دارند که موجب تغییر ساختار از B-DNA به C-DNA می شود، هر چند که در غلظت های بالاتر، تغییر ساختاری بیشتری القا می گردد، یعنی رج بندی بازها از بین می رود. همچنین نتایج حاصل از بررسی میان کنش DNA –H1 درحضور و عدم حضور هر کدام از لیگاندهای فوق نشان داد که در حضور این اجزا، میان کنش H1با DNA حدود ۵ تا ۲۲ درصد کاهش یافت که بیشترین میزان کاهش، مربوط به سافرانال بود.

کلید واژه: کروسین، کروستین، دی متیل کروستین، پیکروکروسین، سافرانال، هیستونH1، DNA، میان کنش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.