مقاله عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر جنگل زدایی کشورهای منتخب: کاربرد نظریه زیست محیطی کوزنتس


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر جنگل زدایی کشورهای منتخب: کاربرد نظریه زیست محیطی کوزنتس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر جنگل زدایی کشورهای منتخب: کاربرد نظریه زیست محیطی کوزنتس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر جنگل زدایی کشورهای منتخب: کاربرد نظریه زیست محیطی کوزنتس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر جنگل زدایی کشورهای منتخب: کاربرد نظریه زیست محیطی کوزنتس :

مقاله عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر جنگل زدایی کشورهای منتخب: کاربرد نظریه زیست محیطی کوزنتس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۳۶۷ تا ۳۷۴ منتشر شده است.
نام: عوامل اقتصادی – اجتماعی موثر بر جنگل زدایی کشورهای منتخب: کاربرد نظریه زیست محیطی کوزنتس
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جنگل زدایی
مقاله منحنی زیست محیطی کوزنتس
مقاله رشد GDP
مقاله آزادی سیاسی و مدنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جنگل زدایی به عنوان یکی از بزرگ ترین مشکلات زیست محیطی جهانی شناخته شده است. از طرف دیگر جنگل زدایی به عنوان یکی از مولفه های اصلی تغییرات بهره بردای از زمین و به عنوان بزرگترین تهدید برای تنوع محیط زیست جهانی به ثبت رسیده است. در این مطالعه با استفاده از تئوری زیست محیطی کوزنتس، عوامل موثر بر جنگل زدایی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از بررسی ۷۱ کشور نشان می دهد که منحنی زیست کوزنتس برای مجموعه منتخب صادق نیست. از طرف دیگر افزایش جمعیت در این کشورها توام با جنگل زدایی بیشتر است. به علاوه نتایج نشان دهنده این واقعیت است که نرخ رشد بالاتر GDP سرانه از میزان جنگل زدایی می کاهد. در نهایت بهبود در نهادهایی که از طریق افزایش دموکراسی، بهبود آزادی های فردی، حقوق شهروندی و ایجاد نقش قانون، آزادی های مدنی و سیاسی را بهبود می بخشند، از فشار روی منابع طبیعی می کاهند و در نهایت منجر به بهبود سطح جنگل و کاهش جنگل زدایی می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.