شناسایی و بررسی نوسان جمعیت باکتری های مولد هسته یخ، بر روی ژنوتیپ های مختلف بادام در منطقه زرقان استان فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی و بررسی نوسان جمعیت باکتری های مولد هسته یخ، بر روی ژنوتیپ های مختلف بادام در منطقه زرقان استان فارس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی و بررسی نوسان جمعیت باکتری های مولد هسته یخ، بر روی ژنوتیپ های مختلف بادام در منطقه زرقان استان فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و بررسی نوسان جمعیت باکتری های مولد هسته یخ، بر روی ژنوتیپ های مختلف بادام در منطقه زرقان استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی و بررسی نوسان جمعیت باکتری های مولد هسته یخ، بر روی ژنوتیپ های مختلف بادام در منطقه زرقان استان فارس :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی
تعداد صفحات :۱۷
برخی از باکتری ها از عوامل بیولوژیک تشکیل هسته یخ بوده که با فعالیت و افزایش جمعیت خود به وقوع سرمازدگی گیاهان در دماهای بالاتر از معمول کمک می نمایند. در این تحقیق چهار شامل: ژنوتیپ ۳۶ (متوسط زود گل)، ۵ (خیلی زود گل)، ۲۶ (متوسط دیر گل)، ۸ (خیلی دیر گل) بادام از ژنوتیپ های کلکسیون بادام مرکز تحقیقات کشاورزی زرقان انتخاب شد در طول دوره فنولوژی درختان بادام باکتری های مولد هسته یخ با روشهای استاندارد ز روی جوانه، شکوفه، چغاله، چغاله کاملا رسیده و برگ ها جداسازی و شناسایی شدند و میزان نوسانات جمعیت باکتری های جدا شده در ماه های بهمن، اسفند، فروردین و اردیبهشت سال های ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۱ بررسی شد. دراین بررسی گونه های Pantoea agglomerans, Pseudomonas fluorescens, Pseudomonase syringae و Xanthaomonas spp به عنوان باکتریهای مولد هسته یخ شناسایی شدند. P.syringae بیشترین فعالیت هسته یخ و P.fluorescens, P.agglomerans و Xanthomanas spp به ترتیب در مرتبه دوم تا چهارم قرار گرفتند. نوسان جمعیت باکتریها کاملا وابسته به دوره فنولوژی گیاه و دمای محیط بود. در هوای معتدل در زرقان فارس طی ماههای بهمن و اسفند باعث شکوفه دهی ژنوتیپهای زود گل بادام می شود. دما و مواد غذایی مناسب باعث افزایش جمعیت باکتریهای مولد هسته یخ روی سطح درختان بادام شد بنابراین با کمترین کاهش دما سرمازدگی درختان بادام تشدید خواهد شد ولی زمان کاهش دهی ژنوتیپ ها دیر گل با گرم شدن هوا همزمان بوده و افزایش جمعیت این باکتری ها در تشدید سرمازدگی اثر نداشت. از این رو ژنوتیپ های انتخابی و دوره فنولوژی آنها، شرایط آب و هوایی و میزان جمعیت باکتریهای مولد هسته یخ از عوامل موثر وقوع عارضه سرمازدگی تلقی شدند.
کلید واژه: بادام، باکتری های مولد هسته یخ، سرمازدگی، P.syringae، P.fluorescens، P.agglomerans، Xanthomanas spp
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.