مقاله اثر ترکیبات خاک بر رشد و راندمان نهال سرو نقره ای و زربین در نهالستان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ترکیبات خاک بر رشد و راندمان نهال سرو نقره ای و زربین در نهالستان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ترکیبات خاک بر رشد و راندمان نهال سرو نقره ای و زربین در نهالستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ترکیبات خاک بر رشد و راندمان نهال سرو نقره ای و زربین در نهالستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ترکیبات خاک بر رشد و راندمان نهال سرو نقره ای و زربین در نهالستان :

مقاله اثر ترکیبات خاک بر رشد و راندمان نهال سرو نقره ای و زربین در نهالستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۴۳۷ تا ۴۴۷ منتشر شده است.
نام: اثر ترکیبات خاک بر رشد و راندمان نهال سرو نقره ای و زربین در نهالستان
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زربین
مقاله زی توده
مقاله سرو نقره ای
مقاله شاخص بنیه نهال
مقاله شاخص کیفیت نهال
مقاله مواد آلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق بهبود رشد و عملکرد نهال های سوزنی برگ سرو نقره ای (Cupressus arizonica) و زربین (C. sempervirens var. horizantalis) در ترکیبات متفاوت مواد آلی در نهالستان کلوده آمل صورت پذیرفت. بذرها در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در گلدان های پلاستیکی و تیمارهای مختلف خاک شامل ۱) خاک رایج نهالستان (شاهد)، ۲) خاک شاهد: کود دامی (۱:۵)، ۳) خاک شاهد: خاک برگ (۱:۵)، ۴) خاک شاهد: کود دامی: خاک برگ (۱:۱:۵) کاشته شد. نتایج بعد از یک سال نشان داد که در هر دو گونه نهال های رشد یافته در تیمار ۴، دارای بیشترین میزان رشد اندام هوایی، قطر یقه، شاخص بنیه نهال، وزن خشک اندام هوایی، وزن خشک ریشه، وزن خشک کل و شاخص کیفیت نهال بود. در اغلب صفات مورد بررسی سرو نقره ای پاسخ بهتری نسبت به زربین نشان داد. از نتایج این تحقیق استنتاج می شود که مواد آلی سبب افزایش مشخصه های رشد و زی توده نهال دو گونه مورد مطالعه گردیده است. پیشنهاد می شود در نهالستان های جنگلی جهت ارتقای میزان عملکرد و بهبود شاخص کیفیت نهال، به شرایط فیزیکی – شیمیایی خاک بستر کاشت، توجه ویژه اعمال شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.