مقاله بررسی دامنه اکولوژیک و اثرگذاری آن بر ویژگی های رویشی جمعیت های درمنه دشتی در ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دامنه اکولوژیک و اثرگذاری آن بر ویژگی های رویشی جمعیت های درمنه دشتی در ایران دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دامنه اکولوژیک و اثرگذاری آن بر ویژگی های رویشی جمعیت های درمنه دشتی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دامنه اکولوژیک و اثرگذاری آن بر ویژگی های رویشی جمعیت های درمنه دشتی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دامنه اکولوژیک و اثرگذاری آن بر ویژگی های رویشی جمعیت های درمنه دشتی در ایران :

مقاله بررسی دامنه اکولوژیک و اثرگذاری آن بر ویژگی های رویشی جمعیت های درمنه دشتی در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در مرتع و آبخیزداری (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی دامنه اکولوژیک و اثرگذاری آن بر ویژگی های رویشی جمعیت های درمنه دشتی در ایران
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله A. sieberi
مقاله دامنه بوم شناختی
مقاله ویژگی های رویشی
مقاله ویژگی های بوم شناختی
مقاله نمودار فراوانی
مقاله تجزیه خوشه ای
مقاله تجزیه واریانس
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به گسترش شایان توجه A. sieberi Besser در ایران، بررسی های بیشماری به صورت محلی در مورد رویشگاه های آن صورت گرفته و ویژگی های اکولوژیکی مختلفی به عنوان عامل های موثر در استقرار این گونه بیان شده است. در این پژوهش تلاش شد بررسی جامعی در مورد دامنه اکولوژیکی این گونه و ارتباط آن با بعضی از ویژگی های رویشی گیاه صورت گیرد. به این منظور ویژگی های اقلیمی، ارتفاعی و خاکی ۳۴ رویشگاه A. sieberi مورد بررسی قرار گرفتند و داده های پوشش گیاهی این جمعیت ها اندازه گیری شدند. برای تعیین دامنه اکولوژیکی این گونه منحنی نرمال با هیستوگرام فراوانی ویژگی های مورد بررسی ترسیم شد. جمعیت ها با بهره گیری از تجزیه خوشه ای به سه گروه تقسیم شدند و عامل های مورد بررسی بین گروه ها با بهره گیری از تجزیه واریانس مورد مقایسه قرار گرفتند. دمای میانگین سالانه، میانگین کمینه و بیشینه دما، کمینه و بیشینه مطلق دما، قطر بزرگ و کوچک تاج پوشش و ارتفاع گیاه اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۰۱ درصد، ارتفاع از سطح دریا و کربن آلی اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۱ درصد، و بارندگی سالانه، شمار روزهای بارندگی، نیتروژن، فسفر و سدیم اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۵ درصد دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.