مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مطالعه تاثیر اسید و آنزیم پکتیناز بر خواص نوری و میکروبی عصاره خرما :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی کشاورزی
تعداد صفحات :۱۲
این تحقیق با هدف افزایش زمان ماندگاری و شفاف سازی نسبی عصاره خرما انجام گرفته است. به منظور کاهش pH از دو نوع اسید، فرمیک و مالیک، و جهت پکتین زدایی و شفاف سازی از دو نوع آنزیم، Rohapect و Pectinex 3XL استفاده شد و اثرات آن ها بر رنگ، شفافیت، بریکس و خواص میکروبی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج اندازه گیری شدت عبور نور در طول موج ۴۲۰ و ۵۲۰ نانومتر (رنگ و شفافیت) نشان داد که دو نوع اسید و دو نوع آنزیم مورد استفاده به تنهایی بر رنگ و شفافیت تاثیرگذار نیستند. اما اثرات متقابل اسید و آنزیم نیز در حد P<0.01 معنی دار نشان داده شد. نتایج آزمون های میکروبی مبین موثر بودن فرایند اجرا شده در کاهش بار میکروبی (با توجه به بالابودن بار میکروبی در خرمای اولیه) می باشد. اسید فرمیک و مالیک در کاهش کپک و مخمر تقریبا یکسان عمل کرده اما اسید فرمیک در کاهش باکتری ها موثرتر از اسید مالیک بوده است.
کلید واژه: عصاره خرما، پکتیناز تجارتی، شفاف سازی، اسید فرمیک، بار میکروبی خرما
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.