ارزیابی دو گونه شنبلیله چندساله Trigonella tehranica و T.elliptica به منظور اصلاح کیفیت علوفه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی دو گونه شنبلیله چندساله Trigonella tehranica و T.elliptica به منظور اصلاح کیفیت علوفه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی دو گونه شنبلیله چندساله Trigonella tehranica و T.elliptica به منظور اصلاح کیفیت علوفه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی دو گونه شنبلیله چندساله Trigonella tehranica و T.elliptica به منظور اصلاح کیفیت علوفه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی دو گونه شنبلیله چندساله Trigonella tehranica و T.elliptica به منظور اصلاح کیفیت علوفه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش کیفیت علوفه ای ۷ اکسشن از ۲ گونه شنبلیله چند ساله (۳ اکسشن متعلق به گونه T.tehranica و ۵ اکشسن مربوط به گونه (T.elliptica در ایستگاه استهبان فارس مورد بررسی قرار گرفتند. درصد پروتئین خام، درصد ماده خشک، الیاف خام،‌ خاکستر خام، چربی خام، کلسیم و فسفر در اندام هوایی اندازه گیری و داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. اکسشن ها از نظر کلیه صفات مورد بررسی اختلاف معنی دار (P<0.01) نشان دادند. کمترین مقدار پروتئین خام (۱۰.۰۷ درصد) در اکسشن های ۷۷۰ و ۷۲۷۱ گونه T.elliptica و بیشترین مقدار پروتئین (۱۴.۸۶ و ۱۲.۶۲ درصد) به ترتیب مربوط به اکسشن های ۵۳۱۰ و ۴۶۰ گونه T.elliptica بود. بیشترین مقدار کلسیم (۲.۵ درصد) در اکسشن (T.tehranica) 76 و بیشترین مقدار فسفر (با میانگین ۰.۵۷ درصد) در اکسشن های ۷۲۷۱ گونه T.elliptica و ۱۰۳ گونه T.tehranica مشاهده شد. همچنین اکسشن ۱۶۲ گونه T.elliptica بالاترین مقدار چربی خام (۲۱ درصد) را به خود اختصاص داد. دندروگرام حاصل از تجزیه خوشه ای اکسشن های حال از تجزیه مواد غذایی در مجموع ۳ خوشه را مشخص نمود و تشابه میان نمونه ها در مجموع ۲۷.۶۶ درصد بدست آمد. بر اساس نتایج بدست آمده اکسشن ۴۶۰ مربوط به گونه T.elliptica،‌ با دارا بودن بیشترین مقدار پروتئین (۱۲.۶۲ درصد) و کمترین مقدار الیاف خام (۲۵.۹۳ درصد) به عنوان برترین اکسشن شناخته شد.

کلید واژه: شنبلیله (Trigonella)، کیفیت علوفه، پروتئین، الیاف خام و تجزیه خوشه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.