میزان شیوع مصرف ترکیبات اپیویید بر اساس نمونه ادرار در مردان مراجعه کننده به یک آزمایشگاه بالینی شهر کرمان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
میزان شیوع مصرف ترکیبات اپیویید بر اساس نمونه ادرار در مردان مراجعه کننده به یک آزمایشگاه بالینی شهر کرمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد میزان شیوع مصرف ترکیبات اپیویید بر اساس نمونه ادرار در مردان مراجعه کننده به یک آزمایشگاه بالینی شهر کرمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان شیوع مصرف ترکیبات اپیویید بر اساس نمونه ادرار در مردان مراجعه کننده به یک آزمایشگاه بالینی شهر کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن میزان شیوع مصرف ترکیبات اپیویید بر اساس نمونه ادرار در مردان مراجعه کننده به یک آزمایشگاه بالینی شهر کرمان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی هرمزگان (MEDICAL JOURNAL OF HORMOZGAN UNIVERSITY)
تعداد صفحات :۸
مقدمه: در مقایسه با سایر مشکلات سلامتی، همه گیرشناسی مصرف مواد یک حیطه پژوهشی جدید در ایران محسوب می شود. هدف از این مطالعه، تعیین شیوع مصرف مواد اپیوییدی در بین مراجعین به یک آزمایشگاه بالینی از طریق آنالیز ادراری بود.روش کار: در این مطالعه مقطعی، نمونه ادرار ۱۱۲۰ فرد مراجعه کننده به یک آزمایشگاه بزرگ بالینی در شهر کرمان جهت آزمایش متابولیت های اپیوییدی به صورت دوسوکور مورد بررسی قرار گرفت. در وهله اول یک آزمون غربالگری بر روی نمونه ها (تست ایمنوکروماتوگرافی سریع، انیسان، انگلستان) انجام شد و بعد از آن آزمایش کروماتوگرافی ستونی جامد – مایع و سپس کروماتوگرافی لایه نازک (سم فن آور، تهران، ایران) جهت تایید نهایی بر روی موارد ثبت انجام شد. نتایج با استفاده از روشهای توصیفی و آزمون مجذور کای مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: ۹۳ درصد موارد ساکن شهر بودند و میانگین سن (± انحراف معیار) کل نمونه بررسی (±۱۶.۵) ۴۶.۵ بود. در ۲۸.۳ درصد (۳۱۷ مورد) نمونه ها آزمون غربالگری مثبت شد که TLC، نیمی از این موارد را تایید نمود. لذا در مجموع ۱۴.۴ درصد نمونه های ادرار از نظر وجود متابولیت ترکیبات اپیوییدی مثبت بود.نتیجه گیری: اگرچه افرادی که به آزمایشگاههای بالینی مراجعه می کنند. معرف تمام و کمال جمعیت مقیم کرمان نیستند ولی با توجه به ارقام نسبتا بالای بدست آمده، یافته های این مطالعه کاربردهای قابل توجهی جهت پژوهش های بعدی به ویژه در سنجش سوء مصرف مواد دارد.
کلید واژه: پپتیدهای اوپیوییدی، ادرار، مردان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.