مطالعه مقدماتی طرح ملی غربالگری شنوایی نوزادان ایران در بیمارستان های شهید اکبرآبادی و میرزاکوچک خان تهران (تیر ۱۳۸۲ لغایت شهریور ۱۳۸۳)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه مقدماتی طرح ملی غربالگری شنوایی نوزادان ایران در بیمارستان های شهید اکبرآبادی و میرزاکوچک خان تهران (تیر ۱۳۸۲ لغایت شهریور ۱۳۸۳) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه مقدماتی طرح ملی غربالگری شنوایی نوزادان ایران در بیمارستان های شهید اکبرآبادی و میرزاکوچک خان تهران (تیر ۱۳۸۲ لغایت شهریور ۱۳۸۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه مقدماتی طرح ملی غربالگری شنوایی نوزادان ایران در بیمارستان های شهید اکبرآبادی و میرزاکوچک خان تهران (تیر ۱۳۸۲ لغایت شهریور ۱۳۸۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه مقدماتی طرح ملی غربالگری شنوایی نوزادان ایران در بیمارستان های شهید اکبرآبادی و میرزاکوچک خان تهران (تیر ۱۳۸۲ لغایت شهریور ۱۳۸۳) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : حکیم

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: هدف از مطالعه مقدماتی حاضر از یک سو تعیین شیوع کم شنوایی حسی- عصبی شدید تا عمیق دو طرفه در جمعیت نوزادان بخش های مراقبت های عادی و مراقبت ویژه و از سوی دیگر تعیین میزان سودمندی و هزینه- اثربخشی غربالگری شنوایی نوزادان در بیمارستان های هدف تهران بوده است.روش کار: در این مطالعه کلیه نوزادان زنده متولد شده در بیمارستان های دانشگاهی شهید اکبرآبادی و میرزاکوچک خان شهر تهران از تیرماه ۱۳۸۲ لغایت شهریور ماه ۱۳۸۳ قبل از ترخیص از بیمارستان مورد عمل غربالگری شنوایی قرار گرفتند. عمل غربالگری در شرایط استاندارد مطالعه اجرا شد. برنامه اجرایی طی سه مرحله به قرار زیر بود: غربالگری اولیه، غربالگری مجدد و در مرحله سوم، ارزیابی های کامل ادیولوژیک به صورت پاسخ های رفتاری رفلکسی، الکتروفیزیولوژیک و فیزیولوژیک تشخیصی در مورد نوزادان اجرا شد. در مطالعه حاضر روش غربالگری مورد استفاده TEOAEs اکوستیکی بود. در جمعیت نوزادان با معیارهای خطر بالا به ویژه در بخش مراقبت ویژه پیگیری های الکتروفیزیولوژیک و رفتاری مرحله سوم حتی در مورد نوزادانی که دارای پاسخ OAEs بودند، اجرا گردید.نتایج: نتایج حاصل از این مطالعه روی ۸۴۹۰ نوزاد زنده متولد شده در بیمارستان های هدف تهران نشان داد که ۸۹.۷% از نوزادان دارای پاسخ های OAEs در مرحله اول غربالگری بودند و ۱۰.۳% نیز بدون پاسخ OAE گزارش شدند. ۸۷۳ نوزاد جهت پیگیری به مرحله دوم برنامه ارجاع شدند که در مجموع ۵۷۱ نوزاد به صورت مراجعه خودکار یا تماس تلفنی، نامه و یا سایر روش های پیگیری در مرحله دوم غربالگری مراجعه کردند. میزان شیوع کم شنوایی حسی- عصبی دو طرفه شدید تا عمیق در جمعیت نوزادان بخش مراقبت عادی، ۴-۱ در هر ۱۰۰۰ تولد زنده برآورد شد در حالی که این میزان شیوع در نوزادان بخش مراقبت ویژه، ۲.۵ الی ۴.۶ در هر یک صد تولد برآورد گردید. از کل ۸۴۹۰ نوزاد بررسی شده تعداد دوازده نفر دچار کم شنوایی حسی- عصبی دو طرفه شدید تا عمیق تشخیص داده شدند.نتیجه گیری: بررسی های ناشی از نتایج این مطالعه، حاکی از سودمندی و مقرون به صرفه بودن آن می باشد.

کلید واژه: غربالگری شنوایی، نوزادان، افت شنوایی، تشخیص و مداخله درمانی به موقع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.