مقاله حذف آلومینیوم توسط پودر ریشه، ساقه و برگ بلند مازو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حذف آلومینیوم توسط پودر ریشه، ساقه و برگ بلند مازو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف آلومینیوم توسط پودر ریشه، ساقه و برگ بلند مازو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف آلومینیوم توسط پودر ریشه، ساقه و برگ بلند مازو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف آلومینیوم توسط پودر ریشه، ساقه و برگ بلند مازو :

مقاله حذف آلومینیوم توسط پودر ریشه، ساقه و برگ بلند مازو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم زیستی از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: حذف آلومینیوم توسط پودر ریشه، ساقه و برگ بلند مازو
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بلوط بلند مازو
مقاله آلومینیوم
مقاله جذب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فلزات سنگین به راحتی در محیط زیست تجزیه نمی شوند و اثرات زیانباری را حتی در غلظت های کم برای انسان و سایر موجودات زنده دارند. جنس بلوط بیش از ۲۰۰ گونه است. بلوط بلند مازو که در مناطق مختلف نیمکره شمالی پراکندگی دارد، مورد مطالعه قرار گرفت. تحقیق حاضر که برای اولین بار صورت پذیرفت، نیروی بالقوه ریشه، ساقه و برگ بلوط بلند مازو به عنوان جذب کننده آلومینیوم در دمای محیط را بررسی نمود. حدود ۴۰ نمونه از درخت بلوط بلند مازو (یکساله) بصورت تصادفی جمع آوری شد. نمونه های آسیاب شده برگ، ریشه و ساقه بلندمازو با محلول فلزی آلوم مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج بدست آمده از دستگاه جذب اتمی نشان داد که برگ بیشترین مقدار جذب را دارد به طوری که برگ ۸۴ درصد، ساقه ۶۲ درصد و ریشه ۶۷ درصد توانایی جذب آلومینیوم را دارد. آزمایشات نمونه های توده گیاهی بلند مازو در برخورد با محلول شامل فلز آلومینیوم نشان دادندکه pH و طول مدت زمان تماس نمونه با محلول فلزی فاکتورهای مهمی برای انتقال فلز می باشند. به طوری که بیشترین مقدار جذب پس از سه روز در pH اسیدی بین دامنه ۴ تا ۵/۴ است. روند بازجذب این توده گیاهی به کمک EDTA (اتیلن دی آمین تترااستیک اسید) به عنوان زداینده مواد جذب شده تا ۶۳ درصد موثر است. با توجه به فراوانی و در دسترس بودن این گیاه در جنگل های شمال و نیز علاوه بر آن چون این گیاه می تواند بیش از یک بار مورد استفاده قرار گیرد (در آزمایشات باز جذب نشان داده شد) استفاده از آن به صرفه است و نیاز به گیاه زیاد برای حذف آلومینیوم ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.