اثر سالیسیلیک اسید بر شکست آنزیم پلی ADP – ریبوز پلیمراز و قطعه قطعه شدن DNA در سلولهای برگ سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر سالیسیلیک اسید بر شکست آنزیم پلی ADP – ریبوز پلیمراز و قطعه قطعه شدن DNA در سلولهای برگ سیب زمینی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر سالیسیلیک اسید بر شکست آنزیم پلی ADP – ریبوز پلیمراز و قطعه قطعه شدن DNA در سلولهای برگ سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سالیسیلیک اسید بر شکست آنزیم پلی ADP – ریبوز پلیمراز و قطعه قطعه شدن DNA در سلولهای برگ سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر سالیسیلیک اسید بر شکست آنزیم پلی ADP – ریبوز پلیمراز و قطعه قطعه شدن DNA در سلولهای برگ سیب زمینی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران
تعداد صفحات :۱۳
گیاهان بطور متناوب با شرایط مختلف تنش مواجه هستند. این شرایط توسط عوامل زنده یا غیر زنده فراهم شده و به رشد، تکثیر و یا تمایز گیاهان تاثیر می گذارد. در این مسیر مولکولهای کلیدی از جمله سالیسیلیک اسید تولید می گردند که بررسی نقش آن در مسیر پاسخ دفاعی گیاه به عوامل تنش زا، سبب روشن شدن برخی مسیرهای بیوشیمیایی دفاع می شود. از آنجائیکه گیاه سیب زمینی در جهان از ارزش غذایی مهمی برخوردار است و حفظ و نگهداری آن در مقابل عوامل بیماریزا از مهمترین کارهای تحقیقاتی است، در این تحقیق اثر سالیسیلیک اسید در سیستم انتقال پیام و آنزیم ترمیم کنندهء DNA , پلی ADP–ریبوز پلیمراز(PARP) و قطعه قطعه شدن DNA در سوسپانسیون سلولی برگ سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از وسترن بلاتینگ نشان می دهد که پس از شش ساعت، شکست در آنزیم PARP در غلظتهای ۵/۲ و ۵ میلی مولار سالیسیلیک اسید شروع شده و در ۱۲ و ۱۸ ساعت پس از تیمار این شکست بیشتر می گردد. این آنزیم با اینکه دارای وزن مولکولی پایینتری نسبت به همولوگ خود در جانوران می باشد، در گیاهان دارای بخشهای اپی توپی مشترکی با همولوگ خود در جانوران است زیرا این پروتئین گیاهی قابل شناسایی توسط آنتی بادی ضد PARP جانوری است. نتایج حاصل از تعیین قطعه قطعه شدن DNA بوسیله روش دی فنیل آمین و کیت تشخیصی مونو و اولیگو نوکلئوزومی از طریق الایزا (ELISA) نشان می دهد که در کشت ۶ ساعته، DNA با تیمارهای مختلف سالیسیلیک اسید شکستگی کمی ایجاد می گردد، ولی با گذشت ۱۲ و ۱۸ ساعت، شکستگیهای DNA بیشتر می شود. بنابراین، نتایج نشان می دهد که سالیسیلیک اسید می تواند در مسیر انتقال پیام در سلولهای سوسپانسیون سیب زمینی سبب شکست آنزیم PARP شود که در نتیجه به علت عدم وجود سیستم ترمیمی در سلول، DNA قطعه قطعه می شود.
کلید واژه: سالیسیلیک اسید، پلی ADP – ریبوز پلیمراز(PARP)، قطعه قطعه شدن DNA، سلولهای سیب زمینی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.