بررسی فراوانی آللی پلی مورفیسم ۸۴۴insertion 68bp ژن CBS) Cystathionine ?-synthase) در جمعیت نرمال انسانی جنوب ایران


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی آللی پلی مورفیسم ۸۴۴insertion 68bp ژن CBS) Cystathionine ?-synthase) در جمعیت نرمال انسانی جنوب ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی آللی پلی مورفیسم ۸۴۴insertion 68bp ژن CBS) Cystathionine ?-synthase) در جمعیت نرمال انسانی جنوب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی آللی پلی مورفیسم ۸۴۴insertion 68bp ژن CBS) Cystathionine ?-synthase) در جمعیت نرمال انسانی جنوب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی آللی پلی مورفیسم ۸۴۴insertion 68bp ژن CBS) Cystathionine ?-synthase) در جمعیت نرمال انسانی جنوب ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۰

جمعیت ایران بعنوان یکی از جمعیتهای کهن و متعلق به تمدن ایران با منشا هند و اروپایی شناخته می شود. شواهد تاریخی نشان دهنده هم ریشه بودن جمعیت ایران با جمعیتهای اروپا و شمال هند است. لیکن مطالعات انسان شناسی و ژنتیک در این مورد بسیار اندک می باشد. در مطالعه حاضر که برای اولین بار در ایران انجام می گیرد با استفاده از یکی از پلی مورفیسمهای ژن سیستاتیونین بتاسنتاز (CBS) که با ورود یک قطعه ۶۸ بازی (Insertion) بنام bp 68 ins 844 در این ژن ایجاد می شود، پلی مورفیسم ژنی ۴۸۰ فرد سالم از جمیعت جنوب ایران (از نظر جغرافیایی) بررسی شد. خونگیری از اهداکنندگان خونی بعمل آمد که به سازمان انتقال خون استان فارس مراجعه می کردند. با استفاده از روش PCR و پرایمرهای اختصاصی در دو سمت ناحیه ورود قطعه ۶۸bpقطعه فاقد قطعه ورودی(N) به طول ۱۷۴bp و قطعه حاوی قطعه ورودی (I) به طول ۲۴۲bpتکثیر شد. نتایج حاصل از ژنوتیپ افراد بدین ترتیب است. ۴۱۸ نفر (۰۸/۸۷ درصد) از کل ۴۸۰ دارای ژنوتیپ N/N ، ۵۹ نفر (۲۹/۱۲ درصد) دارای ژنو تیپ N/I و ۳ نفر (۰۶۳/۰ درصد) دارای ژنوتیپ I/I بودند. مقایسه نتایج حاصله با نتایج بدست آمده از مطالعه این پلی مورفیسم در سایر جمعیتهای جهان نشان داد که جمعیت جنوب ایران از نظر پلی مورفیسم ۸۴۴ins 68bp بیشترین شباهت را به جمعیت قفقازی (Caucasian) اروپایی بویژه جمعیت جنوب ایتالیا و اسپانیا و سفید پوستان شمال غرب آمریکا دارد و از جمعیت شرق آسیا و آفریقا بسیار دور می باشد. این قرابت ژنتیکی جمعیت جنوب ایران با استفاده از سایر پلی مورفیسمهای ژنتیکی نیز اثبات شده است. از این رو، علیرغم اختلاط متعدد ژنی جمعیت ایرانی با سایر جمعیتهای مجاور در طول زمان بر طبق بررسیهای انجام شده روی این پلی مورفیسم و پلی مورفیسمهای (HLA2) در جمعیت جنوب می توان گفت که تا حدی هنوز ساختار اصلی ژنتیکی کهن، یعنی ساختار آریایی متعلق به اقوام هند و اروپایی، حفظ شده است.

کلید واژه: ژن سیستاتیونین بتا سنتاز (CBS)، جمعیت ایران، پلی مورفیسم ژنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.