تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره های غذایی بر شاخص های رشد و ترکیبات لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب لب شور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

جهت بررسی تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر شاخص های رشد و ترکیب لاشه ماهیان قزل آلای پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در آب لب شور، ماهیان قزل آلای با میانگین وزنی ۹۳.۱۱±۰.۴۷۰ گرم به مدت ۹۰ روز در حوضچه های پلی اتیلن به ظرفیت ۶۰۰ لیتر پرورش یافتند. ماهیان پرورش با جیره غذایی حاوی ۳۵.۷۵۰ درصد پروتیین و چهار سطح انرژی ۳۳۰۰، ۳۶۰۰، ۳۹۰۰ و ۴۲۰۰ کیلوکالری بر هر کیلوگرم و بر اساس توده زنده حوضچه ها که هر ۱۵ روز یکبار طی عملیات زیست سنجی تعیین شد، تغذیه گردیدند. در طول دوره پرورش، دمای آب ۱۵±۲ درجه سانتی گراد، اسیدیته ۸.۶۰۰-۷.۷۰۰، اکسیژن محلول ۸.۱۰۰-۶.۵۰۰ میلی گرم در لیتر، هدایت الکتریکی ۲۵۶۴۰-۲۵۲۷۰ میکروموس بر سانتی متر و شوری ۱۵.۸۰۰-۱۵.۶۰۰ گرم در لیتر اندازه گیری شد. نتایج حاصله نشان داد که با افزایش سطوح انرژی در جیره غذایی، شاخص های رشد (نرخ رشد، نسبت بازده پروتیین، نرخ رشد ویژه و میزان بهره برداری از پروتیین خالص)‌ و چربی لاشه افزایش، در حالی که قیمت تمام شده خوراک برای تولید هر کیلوگرم ماهی، ضریب تبدیل غذایی، خاکستر، پروتیین و رطوبت لاشه کاهش یافت (P<0.05). نتایج به دست آمده و تجزیه و تحلیل اقتصادی مشخص نمود که جیره غذایی با سطوح انرژی بالاتر، موجب رشد مطلوب تر و کاهش قیمت تمام شده هر کیلوگرم ماهی قزل آلای پرورشی در آب لب شور می شود.

کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان، آب لب شور، جیره غذایی، انرژی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.