بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش ضد باکتریال اسانس پرتقال بر روی باکتریهای هوازی و بی هوازی اختیاری در بیماران مبتلا به ضایعات پوستی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی ایران

تعداد صفحات :۸

این تحقیق بر اساس افزایش روزافزون مقاومت نسبت به آنتی بیوتیکها و فقدان خط درمانی مناسب جهت درمان عفونتها انجام شد. مطالعه توصیفی در سال ۱۳۸۴ در مراکز درمانی دانشگاهی تحقق یافت. نمونه برداری از ۱۰۰ بیمار مبتلا به ضایعات پوستی با سواب و سرنگ استریل بعمل آمد و به محیط تریپتی کیز سوی براث منتقل شد. جهت بررسی باکتریها از نظر هوازی – بی هوازی اختیاری، آنها در محیطهای بلاد آگار – مک کانکی – نوترینت آگار – آگار شکلاتی و بایل اسکولین آگار کشت و سپس در انکوباتور ۳۷ درجه سانتی گراد بمدت ۴۸-۲۴ ساعت قرار داده شد. پس از تشکیل کلنی، از کلنیهای مشکوک لام تهیه شد و علاوه بر رنگ آمیزی و تعیین گرم مثبت یا منفی بودن باکتری، از تستهای افتراقی و تکمیلی نیز استفاده شد. اثر آنتی بیوتیکهایی از قبیل اریترومایسین، پنی سیلین، کلوگزاسیلسن، جنتامایسین، توبرامایسین، سیپروفلاکاسین، سفتازیدیم و آمیکاسین بررسی و با اسانس خالص پرتقال مقایسه شد. نتایج نشان داد که اثر اسانس خالص پرتقال معادل آنتی بیوتیکهای فوق در مورد ۷۰ درصد از کوکسی های گرم مثبت جدا شده بود (حساس بودند). ۱۰ درصد از کوکسی های گرم مثبت نیمه حساس و ۲۰ درصد مابقی مقاوم بودند. از باسیلهای گرم منفی متعلق به خانواده انتروباکتریاسه، ۱۰ درصد حساس، ۱۰ درصد نیمه حساس و ۸۰ درصد نسبت به اسانس خالص پرتقال مقاوم می باشند. با توجه به نتایج تحقیق و پس از بررسی عوارض احتمالی اسانس در پروژه ای دیگر، می توان از اسانس خالص پرتقال به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده در سطح ضایعات پوستی استفاده نمود.

کلید واژه: اسانس پرتقال، ضایعات پوستی، عفونت، ویتامین ث

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.