مروری بر کاربرد ریز ذرات هیدروژل در بخش غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر کاربرد ریز ذرات هیدروژل در بخش غذا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر کاربرد ریز ذرات هیدروژل در بخش غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر کاربرد ریز ذرات هیدروژل در بخش غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر کاربرد ریز ذرات هیدروژل در بخش غذا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

میکروهیدروژل ها ذرات پلیمری هستند که با یکدیگر اتصالات مختلفی از جمله اتصالات عرضی برقرار کرده و به طور فزایندهای در انواع صنایع مورد استفاده قرار می گیرند. این ذرات به دلیل داشتن قابلیت های منحصر به فرد در صنایع دارویی، آرایشی بهداشتی و صنعت غذاکاربرد دارند. ریزذرات هیدروژل غذایی معمولا هیدروژل پلیمرهای زیستی در قالب ریزکره یا نانوکره (نانوژل) هستند که تاکنون استفاده ازآنها در صنایع غذایی محدود بوده اما پتانسیل های زیادی برای کاربرد در این صنعت در مواردی از جمله : کنترل احساس سیری، درون پوشانی مواد مغذی، کنترل بافت برای فرمولاسیون مواد غذایی سالم (به عنوان مثال کاهش چربی) و انتقال هدفمند در دستگاه گوارش را دارا می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.