تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و دینامیک رودخانه ای، بر اندازه مخروط های واریزه ای مطالعه موردی: دامنه های شمال غربی سبلان (شمال غرب ایران)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و دینامیک رودخانه ای، بر اندازه مخروط های واریزه ای مطالعه موردی: دامنه های شمال غربی سبلان (شمال غرب ایران) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و دینامیک رودخانه ای، بر اندازه مخروط های واریزه ای مطالعه موردی: دامنه های شمال غربی سبلان (شمال غرب ایران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و دینامیک رودخانه ای، بر اندازه مخروط های واریزه ای مطالعه موردی: دامنه های شمال غربی سبلان (شمال غرب ایران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و دینامیک رودخانه ای، بر اندازه مخروط های واریزه ای مطالعه موردی: دامنه های شمال غربی سبلان (شمال غرب ایران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای جغرافیایی

تعداد صفحات :۲۵

در دامنه های شمال غربی سبلان، به لحاظ عمل متناوب ذوب – انجماد، نوسانات شبانه روزی دما، اعمال فشارهای تکتونیکی و حضور درز و شکاف های متعدد در سنگ ها (عمدتا آندزیت، بازالت و گرانیت)، فرآیند هوازدگی همواره فعال است. عمل مداوم چنین فرآیندی در طی زمان، موجب انباشتگی واریزه ها و تخته سنگ ها، در پای دامنه ها، داخل دره ها و عمدتا در داخل آبراهه های درجه ۲ و ۳ شده است. این واریزه ها، در اثر دخالت عوامل مختلف، مانند وقوع سیلاب ها و گاه فعالیت های انسانی در بخش های حساس، جابجا شده و موجب تغییر مورفولوژی بسترهای طبیعی آب گردیده اند. جریانات واریزه ای منطقه مورد مطالعه، تحت تاثیر وضعیت توپوگرافی و دخالت عوامل مورفوژنز، مشخصات خاص خود را دارند. طول جریانات واریزه ای (به عنوان یک متغیر بسیار مهم) در محدوده مورد بررسی، معمولا بزرگتر از پهنای آنها است. به طور متوسط این میزان از ۱:۳ تا ۱:۵ در بخش های مرتفع منطقه، متفاوت است. نسبت مذکور در جریانات واریزه ای قدیمی (بالاتر از روستای کوتلروینگجه) بالا و در جریانات واریزه ای کنونی (درسرتاسر منطقه )، که اغلب بر روی گرانیت های اولیگوسن تشکیل شده اند، پایین است. نتایج حاصل از بررسی های کمی و تحلیل های آماری و با استفاده از رگرسیون چند متغیره نشان می دهد که، در بزرگ شدن طول مخروط واریزه ها که معرف حجیم شدن واریزه های تشکیل شده در پای دامنه ها است، نقش عمق معبر بسیار برجسته است. بررسی اقلیم گذشته و معبرهای عمیق ایجاد شده در جریانات واریزه ای قدیمی، نشان می دهد که در زمان تغییرات آب و هوایی هلوسن، به طور قابل ملاحظه ای بر میزان واریزه ها افزوده شد. وجود شیب های تند (۴۰-۹۰ درجه)، عدم پوشش گیاهی گسترده، وقوع بارش های شدید، و افزایش میزان ذوب برف های ارتفاعات و وقوع سیلاب های بزرگ، از علل اصلی ایجاد و جابجایی واریزه ها در گذشته و بر جایگذاری معبرهای عمیق در ارتفاعات پایین محدوده مورد مطالعه بوده است.

کلید واژه: جریانات واریزه ای، واریزه ها، تحلیل های کمی، تحلیل خوشه ای، مورفوژنز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.