بررسی میزان همراهی گلوسیت میانی لوزی شکل در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت مشهد در سال ۱۳۸۴


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان همراهی گلوسیت میانی لوزی شکل در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت مشهد در سال ۱۳۸۴ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان همراهی گلوسیت میانی لوزی شکل در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت مشهد در سال ۱۳۸۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان همراهی گلوسیت میانی لوزی شکل در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت مشهد در سال ۱۳۸۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان همراهی گلوسیت میانی لوزی شکل در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز تحقیقات دیابت مشهد در سال ۱۳۸۴ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد

تعداد صفحات :۸

مقدمه: دیابت یکی از شایعترین اختلالات غدد درون ریز بوده و عوارض متعددی برای مبتلایان می تواند ایجاد نماید. یکی از این مشکلات افزایش استعداد به عفونت است که در همین رابطه، میزان بروز عفونتهای فرصت طلب از جمله انواع عفونتهای کاندیدایی در دهان زیاد می شود. هدف از مطالعه حاضر، بررسی میزان همراهی یکی از این عفونت ها یعنی گلوسیت میانی لوزی شکل در بیماران دیابتی بود.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی- مقطعی تعداد ۲۰۰ بیمار بطور تصادفی از مرکز تحقیقات دیابت استان خراسان، شهر مشهد انتخاب و بر اساس پرسشنامه تنظیمی و معاینه داخل دهانی مورد مطالعه قرار گرفت. آزمون Mann Whitney و Exact-fisher test جهت آنالیز داده ها مورد استفاده قرار گرفت.یافته ها: در این بررسی %۱۹ از افراد مبتلا مرد و %۸۱ زن بودند. گلوسیت میانی لوزی شکل در %۷ کل بیماران دیابتی مورد مطالعه مشاهده گردید. هیچکدام از مردان دیابتی دارای عفونت گلوسیت لوزی شکل نبودند، در صورتی که %۸.۶ از زنان دیابتی دارای این عفونت بودند. همچنین به لحاظ سنی، بیشترین کسانی که دارای این ضایعه بودند بالای ۴۰ سال داشتند. خصوصا در سنین ۷۰-۷۹ سال شیوع این ضایعه %۱۴.۳ بود.نتیجه گیری: شیوع گلوسیت میانی لوزی شکل در بیماران دیابتی در این مطالعه %۷ بود.

کلید واژه: کاندیدوزیس، دیابت، گلوسیت میانی لوزی شکل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.