اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۴

در آزمایشی استفاده از سطوح مختلف رنگدانه در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی با و بدون آنزیم (گریندازیم جی پی ۱۵۰۰۰) بر رنگ زرده تخممرغ و عملکرد مرغان تخمگذار مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با روش فاکتوریل ۲×۲×۳ انجام گرفت،که شامل۳ سطح رنگدانه، ۲ سطح آنزیم و ۳ منبع چربی بود. کلیه جیره های غذایی از نظر درصد پروتئین خام و انرژی، یکسان در نظر گرفته شدند. این آزمایش دارای ۱۸ گروه آزمایشی و سه تکرار برای هر گروه آزمایشی بود و در هر تکرار از شش قطعه مرغ تخمگذار سویه هایلاین W36 استفاده شد. جیرههای آزمایشی شامل سه جیره پایه بر اساس روغن آفتابگردان، پیه و اسیدچرب با و بدون آنزیم و سه سطح رنگدانه (صفر میلیگرم در کیلوگرم رنگدانه قرمز و زرد، ۱۱۰۰ میلیگرم در کیلوگرم رنگدانه قرمز همراه با ۱۲۵ میلیگرم در کیلوگرم رنگدانه زرد، ۱۵۰۰ میلیگرم در کیلوگرم رنگدانه قرمز همراه با ۲۲۵ میلیگرم در کیلوگرم رنگدانه زرد) بود. ثبت مقادیر صفات مختلف با توجه به نوع آن صفت بطور روزانه و یا به صورت دورهای انجام گرفته و در پایان دوره آزمایش جهت تعیین میزان کلسترول خون و کلسترول تخممرغ از هر گروه آزمایشی سه قطعه مرغ و سه عدد تخم مرغ بطور تصادفی انتخاب گردید. نتایج حاصله نشان داد که درصد تولید، میانگین وزن تخم مرغ و ضریب تبدیل غذایی بطور معنی داری تحت تاثیر سطوح رنگدانه، آنزیم و منبع چربی قرار نگرفت. اثرات نوع چربی برای میزان کلسترول خون معنی دار بودبطوریکه اسید چرب با میانگین ۱۴۶.۴۶ میلی گرم در دسی لیتر و پیه با میانگین ۱۸۸.۷۸ میلی گرم در دسی لیتر به ترتیب کمترین و بیشترین میزان کلسترول را ایجاد کردند(P<0.05) اثر اصلی منبع چربی بر میزان کلسترول زرده معنی دار شد (P<0.05) بطوریکه پیه با میانگین ۵.۶۵ میلی گرم در گرم و آفتابگردان با میانگین ۶.۸۵ میلی گرم در گرم به ترتیب کمترین و بیشترین میزان کلسترول زرده را ایجاد کردند. نتایج حاصله ازاثر اصلی رنگدانه تاثیر معنی داری بر رنگ زرده در هفته اول نشان داد (P<0.05) سطح دو و سه رنگدانه با میانگین درجه ۱۰.۶۶۷ و سطح صفر رنگدانه با میانگین درجه ۳.۳۳ به ترتیب بیشترین و کمترین تاثیر را بر رنگ زرده گذاشتند . اثر اصلی آنزیم بر رنگ زرده معنی دار نبود، در حالیکه اثر اصلی چربی بر رنگ زرده معنی دار بود (P<0.05) پیه با میانگین درجه ۹.۰۶ و اسید چرب با میانگین درجه ۸.۲۸ به ترتیب بیشترین و کمترین تاثیر را بر رنگ زرده گذاشتند.

کلید واژه: مرغ تخمگذار، رنگدانه، آنزیم، چربی، رنگ زرده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.