اثر کلینوپتیلولیت روی فراسنجه های شکمبه ای گوسفند نژاد شال


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کلینوپتیلولیت روی فراسنجه های شکمبه ای گوسفند نژاد شال دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کلینوپتیلولیت روی فراسنجه های شکمبه ای گوسفند نژاد شال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کلینوپتیلولیت روی فراسنجه های شکمبه ای گوسفند نژاد شال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کلینوپتیلولیت روی فراسنجه های شکمبه ای گوسفند نژاد شال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۹

برای مطالعه اثر نوع کلینوپتیلولیت روی فراسنجه های شکمبه ای گوسفند، آزمایشی به صورت طرح مربع لاتین چرخشی متعادل شده با ۴ راس گوسفند نر بالغ فیستولا گذاری شده، ۴ جیره و ۴ دوره انجام گرفت. جیره های غذایی حاوی ۲۵ درصد علوفه (یونجه و کاه) و ۷۵ درصد کنسانتره شامل: ۱) شاهد، (۲ شاهد + ۴ درصد کلینوپتیلولیت نوع کلسیک، ۳) شاهد، + ۴ درصد کلینوپتیلولیت نوع پتاسیک و ۴) شاهد + ۲ درصد کلینوپتیلولیت نوع کلسیک و ۲ درصد کلینوپتیلولیت نوع پتاسیک بود. جیره های غذایی در دو نوبت صبح و عصر به طور مساوی داده می شد و هر دوره ازمایشی شامل دو هفته عادت دهی و یک هفته نمونه برداری بود. نمونه گیری از مایع شکمبه برای اندازه گیری pH، نیتروژن آمونیاکی، مجموع اسیدهای چرب فرار، جمعیت کل و جمعیت باکتریهای سلولولتیک شکمبه و جمعیت قارچهای شکمبه در ساعات ۰، ۳، ۶ و ۱۰ بعد از وعده خوراک صبح انجام می گرفت. نتایج نشان داد که کلینوپتیلولیت به طور معنی داری ((P<0.05 سبب افزایش Ph، مجموع اسیدهای چرب فرار و جمعیت باکتریهای سلولولتیک می گردد. ولی در مورد جمعیت کل باکتریها و جمعیت قارچهای شکمبه اثری از آن مشاهده نشد. در رابطه با نیتروژن آمونیاکی نیز کلینوپتیلولیت سبب کاهش آن در ساعت ۳ گردید بود، و به طور کلی غلظت آن در مایع شکمبه هنگام استفاده از کلینوپتیلولیت از ثبات بیشتری برخوردار بود. مقایسه دو نوع کلینوپتیلولیت نیز نشان داد که نوع کلسیک به میزان بیشتری فراسنجه های ذکر شده را تحت تاثیر قرار داده است (p<0.05) به طور کلی نتایج این پژوهش نشان داد که استفاده از ۴ درصد کلینوپتیلولیت نوع کلسیک در جیره قادر است فراسنجه های شکمبه ای را در جهت بهبود عملکرد دام تغییر دهد.

کلید واژه: کلینوپتیلولیت، جمعیت کل باکتریها، جمعیت باکتریهای سلولولتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.