بررسی اثر نسبت های مختلف عناصر P K N بر صفات کمی و کیفی سوخ و سوخک در لاله( Tulip cv: hybrid darwin Apledoorn)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر نسبت های مختلف عناصر P K N بر صفات کمی و کیفی سوخ و سوخک در لاله( Tulip cv: hybrid darwin Apledoorn) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر نسبت های مختلف عناصر P K N بر صفات کمی و کیفی سوخ و سوخک در لاله( Tulip cv: hybrid darwin Apledoorn)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر نسبت های مختلف عناصر P K N بر صفات کمی و کیفی سوخ و سوخک در لاله( Tulip cv: hybrid darwin Apledoorn)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر نسبت های مختلف عناصر P K N بر صفات کمی و کیفی سوخ و سوخک در لاله( Tulip cv: hybrid darwin Apledoorn) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۹

به منظور یافتن بهترین اثر نسبت عناصر , P, K N بر صفات کمی و کیفی لاله هیبرید داروین رقم اپلدورن تحقیقی در قالب طرح پایه بلوک های کاملا تصادفی در گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام گرفت. جهت انجام آزمایش سوخ های سه ساله لاله رقم اپلدورن در گلدانهای با بافت شنی لومی کشت گردید و به روش هیدرو پونیک با محلول های غذایی با سطوح مختلف از عناصر N, P, K تغذیه شدند. تیمار های آزمایشی شامل: ۱- محلول شماره یک (شاهد) با N,P,K meq/l) -2 (6, 1.65, 2.6 محلول شماره دو با N,P,K ، (۶, ۴.۰۵, ۲.۶, meq/l) -3 محلول شماره سه با N,P,K ، (۶, ۴.۰۵, ۴.۶, meq/l) -4 محلول شماره چهار با N,P,K ، (۶.۲۵, ۱.۶۵, ۴.۶, meq/l) بود. در پایان دوره رشد رویشی، صفات وزن تر،رشد عمودی، قطر، تعداد سوخک، درصد ماده خشک، درصد نیتروژن، درصد پروتئین، میزان جذب P وK سوخ ها اندازه گیری شد و نتایج نشان داد سوخ هائی که میزان P و K بیشتری از محلول های غذایی دریافت داشتند رشد رویشی بهتری نشان دادند و اندازه بزرگتری یافتند. این سوخ ها همچنین جذب N,P,K بیشتری داشتند و میزان پروتئین آنها که مربوط به آنزیم های گل دهی در نسل دختری بعدی است بیشتر گردید. در بین محلول های غذایی محلول شماره سه با نسبت عناصر N,P,K ، (۶, ۴.۰۵, ۴.۶, meq/l) بیشترین تاثیر را بر درشتی و عملکرد محصول سوخ و تعداد سوخک های تولیدی گل لاله داشته است(p<1) .

کلید واژه: پتاسیم، تعداد سوخک، سوخ لاله، فسفر، قطر سوخ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.