بررسی میزان کارآیی و عوارض فیستول های شریانی ـ وریدی در بیماران همودیالیز مزمن در بیمارستان امام خمینی تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان کارآیی و عوارض فیستول های شریانی ـ وریدی در بیماران همودیالیز مزمن در بیمارستان امام خمینی تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان کارآیی و عوارض فیستول های شریانی ـ وریدی در بیماران همودیالیز مزمن در بیمارستان امام خمینی تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان کارآیی و عوارض فیستول های شریانی ـ وریدی در بیماران همودیالیز مزمن در بیمارستان امام خمینی تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان کارآیی و عوارض فیستول های شریانی ـ وریدی در بیماران همودیالیز مزمن در بیمارستان امام خمینی تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و هدف: در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی که نیاز به دیالیز مزمن دارند، فیستول شریانی- وریـــدی یکی از مناسب ترین روش های دسترسی عروقی محسوب می شود. هدف از انجام این مطالعه تعیین میزان کارآیی و عوارض فیستول های شریانی ـ وریدی در بیماران همودیالیز مزمن بود. مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی، ۸۲ بیمار مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی که طی ۵ سال۱۳۸۳) ـ (۱۳۷۹ در بیمارستان امام خمینی تهران به وسیله یک جراح این بیمارستان تحت عمل فیستول گذاری قرار گرفته بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای شامل؛ سن، جنس، کارآیی فیستول و بروز عوارض در طول یک سال و ارتباط آنها با عوامل زمینه ای از جمله؛ دیابت ، فشارخون و سابقه شالدون گذاری بود. داده های جمع آوری شده با نرم افزار SPSS و آزمون های آماری مجذور کای و تی آنالیز گردید. یافته ها: میانگین سنی در بیماران مورد بررسی ۱۸.۸±۴۶.۹ سال بود. ۴۶بیمار۵۶.۱) درصد) مذکر بودند. میانگین سن در گروه بیماران دچار عارضه، به میزان معنی داری از گروه بیماران بدون عارضه بیشتر بود. وجود سابقه شالدون گذاری قبلی و وجود سابقه فشارخون بالا در گروه بیماران با جریان خون بد فیستول، به میزان معنی داری از گروهی که جریان خون خوب فیستول داشته اند، بیشتر بوده است. وجود سابقه شالدون گذاری قبلی و وجود سابقه دیابت و فشارخون بالا در بیمارانی که دچار عارضه شده اند، به میزان معنی داری از بیمارانی که دچار عارضه نشده اند بیشتر بوده است. در بیماران مونث وجود آنوریسم به میزان معنی داری از گروه مذکر بیشتر بوده است. سابقه پس زدن پیوند در گروه بیماران با آنوریسم به میزان معنی داری از گروه بدون آنوریسم بالاتر بود. سابقه فشارخون بالای قبلی در بیماران با آنوریسم و با ترومبوز به میزان معنی داری از گروه بیماران بدون آنوریسم و ترومبوز بیشتر بود. سابقه شالدون گذاری و دیابت نیز در بیماران با ترومبوز به میزان معنی داری از گروه بدون ترومبوز بیشتر بود.نتیجه گیری: فراوانی وجود سابقه شالدون گذاری، دیابت و فشارخون بالا در گروه بیماران عارضه دار و با جریان خون بد فیستول بیشتر بود.

کلید واژه: فیستول شریانی- وریدی، همودیالیز مزمن، کارآیی، عوارض

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.