استخراج و شناسایی ترکیبهای شیمیایی اسانس.Salvia compressa Vent
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
استخراج و شناسایی ترکیبهای شیمیایی اسانس.Salvia compressa Vent دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استخراج و شناسایی ترکیبهای شیمیایی اسانس.Salvia compressa Vent کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج و شناسایی ترکیبهای شیمیایی اسانس.Salvia compressa Vent،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن استخراج و شناسایی ترکیبهای شیمیایی اسانس.Salvia compressa Vent :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تعداد صفحات :۸
از آنجایی که گیاه Salvia از روزگاران کهن در مجموعه گیاهان طبی مورد توجه خاص بوده و کاربرد امروزه اسانس گونه های مختلف آن در صنایع داروسازی، عطرسازی و فراورده های بهداشتی- آرایشی و نیز طعم دهنده در صنایع غذایی و نوشیدنی حایز اهمیت است، بنابراین در تحقق حاضر اسانس گونه ای از جنس سالویا با نام Salvia compressa Vent استخراج و ترکیبهای موجود در آن مورد بررسی و شناسایی قرار گرفت. بدین منظور سر شاخه های گالدارگیاه از اطراف جهرم (ارتفاع ۹۰۰ متر) در استان فارس جمع آوری شده و اسانس آن به روش تقطیر با آب مورد استخراج قرار گرفت. سپس ترکیبهای موجود در اسانس با استفاده از دستگاههای گاز کروماتوگرافی (GC) و گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنجی جرمی (GC/MS) جداسازی و شناسایی گردیدند. نتایج بدست آمده وجود ۲۴ ترکیب را در اسانس S. compressa نشان داد. در میان ترکیبهای شناسایی شده به ترتیب ترکیبهای T کادینول (%۳۶) و کاروفیلن اکسید (%۱۵.۷) بالاترین مقدار را به خود اختصاص دادند. از سایر ترکیبهای اصلی این اسانس می توان ژرانیول(%۱۰.۵) و بورنئول (%۹.۳) را نام برد.
کلید واژه: Salvia compressa ، اسانس،T – کادینول، کاریوفیلن اکسید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.