ارزیابی صحت تشخیص و جداسازی میوه گوجه فرنگی بوسیله دستگاه اتوماتیک جداساز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی صحت تشخیص و جداسازی میوه گوجه فرنگی بوسیله دستگاه اتوماتیک جداساز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی صحت تشخیص و جداسازی میوه گوجه فرنگی بوسیله دستگاه اتوماتیک جداساز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی صحت تشخیص و جداسازی میوه گوجه فرنگی بوسیله دستگاه اتوماتیک جداساز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی صحت تشخیص و جداسازی میوه گوجه فرنگی بوسیله دستگاه اتوماتیک جداساز :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی کشاورزی
تعداد صفحات :۱۶
یک دستگاه اتوماتیک جداساز محصول بر اساس رنگ می بایست علاوه بر سرعت عمل بالا و ظرفیت کاری زیاد، از دقت عمل بالا نیز برخوردار باشد. بنابراین، بررسی اثر پارامترهای موثر بر دقت دستگاه جداساز در دستیابی به دقت بالا قابل قبول می باشد. هدف از این تحقیق، تعیین اثر پارامترهای میوه و ماشین بر دقت تشخیص و جداسازی دستگاه اپتوالکترونیک جداساز گوجه فرنگی بر اساس رنگ می باشد. این دستگاه شامل یک هد اپتیک است که وظیفه ایجاد تصویر محصول را بر عهده دارد. داده های خروجی هد اپتیک در یک سیستم کنترل الکترونیکی، پردازش شده و فرمانی مبنی بر حذف یا عدم حذف محصول، با توجه به رنگ تشخیص داده شده به یک مکانیزم بیرون انداز الکترومکانیکی ارسال می کند و عمل جداسازی صورت میگیرد. در این تحقیق، اثر ۳ متغیر مستقل بر دقت تشخیص و نیز دقت جداسازی دستگاه مورد ارزیابی قرار گرفت. سطوح متغیرهای مستقل عبارت بودند از: درصد سبز بودن گوجه های غیر قرمز (در سه سطح ۳۰%، ۶۰% و ۹۰%)، اندازه میوه (در دو سطح ۶-۴ سانتی متر و ۸-۶ سانتی متر)، شکل گوجه فرنگی (در دو سطح کروی و بیضوی) و شیب سیستم انتقال محصول به قسمت تشخیص (در سه سطح ۲۰، ۳۵ و ۵۰). نتایج بررسی عملکرد دستگاه نشان داد که این دستگاه قادر به تشخیص و جداسازی گوجه های قرمز از سبز، زرد یا سفید می باشد. داده های ارزیابی دستگاه نشان داد که اثر پارامترهای رنگ (درصد سبز بودن کامل گوجه ها در میان گوجه های غیر قرمز)، شیب سیستم انتقال و اندازه گوجه بر دقت تشخیص و نیز بر دقت جداسازی، اثر پارامتر شکل گوجه بر دقت جداسازی و اثر متقابل رنگ- اندازه بر دقت تشخیص رنگ دستگاه در سطح احتمال ۵% معنی دار است. بر این اساس، بالاترین دقت تشخیص رنگ دستگاه برای گوجه های غیر قرمز در شیب های کمتر از ۵۰ درجه و ترکیب رنگ – اندازه ۹۰% سبز بودن و کوچکتر از ۶cm (بزرگترین بعد گوجه) به دست آمد. بالاترین دقت جداسازی سیستم در شیب های کمتر از ۵۰ درجه، اندازه های کمتر از ۶cm، درصد سبز بودن بیشتر ۹۰% و شکل کروی گوجه حاصل گردید.
کلید واژه: جداساز، گوجه فرنگی، ارزیابی، رنگ
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.