الگوی مقاومت باسیل های گرم منفی در مبتلایان به عفونت بیمارستانی با روش E-Test و مقایسه با روش دیسک دیفیوژن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی مقاومت باسیل های گرم منفی در مبتلایان به عفونت بیمارستانی با روش E-Test و مقایسه با روش دیسک دیفیوژن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی مقاومت باسیل های گرم منفی در مبتلایان به عفونت بیمارستانی با روش E-Test و مقایسه با روش دیسک دیفیوژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی مقاومت باسیل های گرم منفی در مبتلایان به عفونت بیمارستانی با روش E-Test و مقایسه با روش دیسک دیفیوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی مقاومت باسیل های گرم منفی در مبتلایان به عفونت بیمارستانی با روش E-Test و مقایسه با روش دیسک دیفیوژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: تعیین الگوی مقاومت باسیل های گرم منفی شایع عفونت بیمارستانی با روش دیسک و E-Test و مقایسه نتایج این دو.روش بررسی: مطالعه به صورت توصیفی مقطعی در سال ۱۳۸۴-۱۳۸۳ در بیمارستانهای سینا و امام خمینی تهران بر روی عفونت های بیمارستانی با میکروب های کلبسیلا، پسودوموناس، آسینتوباکتر و اشریشیاکلی انجام شد و الگوی مقاومت با روش E-Test برای ایمی پنم، سفتازیدیم، سیپروفلوکساسین، سفپیم و سفتریاکسیون بررسی و نتایج با دیسک دیفیوژن مقایسه شد.یافته ها: فراوانترین میکروبها عبارت بودند از: کلبسیلا (۴۰%)،‌ پسودوموناس (۲۸%)، آسینتوباکتر (۲۰%) و اشریشیاکلی (۱۲%). فعالترین آنتی بیوتیکها به ترتیب، ایمی پنم (۸۴%)، سفپیم (۲۶%)، سپیروفلوکساسین (۲۶%)، سفتازیدیم (۲۰%) و سفتریاکسون (۱۰%) بوده است. حساسیت کلبسیلا به ایمی پنم ۹۱%، سفپیم ۲۵%، سیپروفلوکساسین ۲۱%، سفتازیدیم ۱۳% و سفتریاکسون ۷% بوده است. حساسیت E-coil به ایمی پنم ۹۱%، سفتریاکسون ۲۱%، سفتازیدیم ۲۱%، سفپیم ۱۹%‌ و سیپروفلوکساسین ۱۷% بوده است. برای پسودوموناس حساسیت ایمی پنم (۷۵%) و سیپروفلوکساسین (۳۹%) بوده است. حساسیت آسینوباکتر به ایمی پنم ۷۷% و سیپروفلوکساسین ۲۱% بوده است. در مقایسه روش دیسک دیفیوژن با روش E-Test در سوشهای مقاوم نسبتا دو تست هم خوانی داشته اند.نتیجه گیری: روند مقاومت در میکروبهای گرم منفی در حال افزایش است و لازم است هر چه سریعتر سیاستی برای پیشگیری از ایجاد مقاومت در بیمارستانها اتخاذ گردد. گرچه E-test روش بهتری برای ارزیابی مقاومت میکروبی می باشد اما مطالعه ما نشان داد که روش دیسک نیز در بیشتر مواقع نتایج مشابه می دهد و همچنان قابل استفاده می باشد.

کلید واژه: عفونت بیمارستانی، مقاومت میکروبی، باسیل گرم منفی، E-test

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.