مقاله نقش سواد فناوری اطلاعات در سلامت فردی: دیدگاه بیماران


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش سواد فناوری اطلاعات در سلامت فردی: دیدگاه بیماران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش سواد فناوری اطلاعات در سلامت فردی: دیدگاه بیماران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش سواد فناوری اطلاعات در سلامت فردی: دیدگاه بیماران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش سواد فناوری اطلاعات در سلامت فردی: دیدگاه بیماران :

مقاله نقش سواد فناوری اطلاعات در سلامت فردی: دیدگاه بیماران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مدیریت سلامت از صفحه ۳۱ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: نقش سواد فناوری اطلاعات در سلامت فردی: دیدگاه بیماران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فناوری اطلاعا ت
مقاله دسترسی به اطلاعات
مقاله پرونده پزشکی
مقاله سواد کامپیوتری
مقاله دیدگاه بیماران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: استفاده از فناوری های اطلاعاتی منجر به افزایش دانش سلامت مردم می شود. هدف این تحقیق تعیین دیدگاه بیماران درباره نقش سواد فناوری اطلاعات در سلامت فردی بود.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی – مقطعی در بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛ بر ۴۶۱ بیمار بستری در سال ۷۸ با انتخاب به صورت تصادفی ساده، اجرا شد. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه ای محقق ساخته، روایی (صوری و محتوایی) و پایایی (روش اسپیرمن – براون با r=0.83)، حاوی دو قسمت سوالات زمینه ای و سوالات مرتبط با نقش فناوری اطلاعات در سلامت فردی است. داده ها توسط مصاحبه جمع آوری و با نرم افزار SPSS و آمار توصیفی (فراوانی و درصد) ارایه شد.
یافته ها: ۴۲۱ درصد بیماران با کامپیوتر، ۲۶۷ درصد با اینترنت آشنایی داشتند و ۴۱۹ درصد به اینترنت دسترسی داشتند. ۸۶۳ درصد تمایل به دسترسی به اطلاعات پرونده پزشکی، ۸۸۳ درصد دریافت و ارسال سوابق، ۸۵۷ درصد دریافت جواب آزمایشات، ۷۹ درصد تجدید نسخه دارویی، ۷۶۴ درصد اخذ نوبت، ۸۰ درصد مشاوره با پزشک معالج و ۸۰ درصد تمایل به دریافت اطلاعات مرتبط با رژیم غذایی را با استفاده از فناوریهای اطلاعاتی داشتند.
نتیجه گیری: نگرش بیماران بستری نسبت به فناوری های اطلاعاتی به نسبت خوب است. پیشنهاد می شود اطلاعات مورد نیاز بیماران به خصوص اطلاعات مربوط به نحوه صحیح مصرف داروها و رژیم غذایی از طریق لوح های فشرده و سایت بیمارستان در اختیار بیماران قرار گیرد، یا سایت های مناسب به آنان معرفی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.