اثرات مکمل L- کارنیتین روی چربی ها و آپوپروتئین های سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (Lp (a


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات مکمل L- کارنیتین روی چربی ها و آپوپروتئین های سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (Lp (a دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات مکمل L- کارنیتین روی چربی ها و آپوپروتئین های سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (Lp (a  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات مکمل L- کارنیتین روی چربی ها و آپوپروتئین های سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (Lp (a،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات مکمل L- کارنیتین روی چربی ها و آپوپروتئین های سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (Lp (a :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۸

سابقه و هدف: ناهنجاری های لیپیدی، به ویژه بالا بودن غلظت لیپوپروتئین (a) یا Lp (a) سرم، یکی از علل اصلی بیماری های قلبی و عروقی در بیماران همودیالیزی است. بنابراین، مطالعه حاضر به منظور بررسی اثرات مکمل L- کارنیتین روی غلظت چربی ها و آپوپروتئین های سرم بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی (a) انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه به روش کارآزمایی بالینی تصادفی روی ۳۶ بیمار (۱۳ زن و ۲۳ مرد) همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی Lp (a) که غلظت Lp (a) سرم آنها بالاتر از ۳۰mg/dl بود صورت گرفت. بیماران شرکت کننده در این تحقیق به طور تصادفی به دو گروه دریافت کننده مکمل L- کارنیتین و گروه شاهد تقسیم شدند. در این مطالعه، بیماران همودیالیزی در گروه L- کارنیتین، روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم L- کارنیتین خوراکی به مدت ۱۲ هفته دریافت کردند، در حالی که بیماران گروه شاهد در طول مطالعه، مکمل L- کارنیتین دریافت نکردند. در آغاز این مطالعه و پایان هفته دوازدهم، از کلیه بیماران شرکت کننده cc 5 خون گرفته شد و سپس غلظت کارنیتین آزاد،TG، کلسترول تام، HDL-C، LDL-C، apo AI،apo B100 ، Lp (a)، اینترلوکین-۶ (IL-6) و آلبومین سرم آنها اندازه گیری شد. یافته ها: در این مطالعه، در گروه دریافت کننده مکمل -L کارنیتین در پایان هفته دوازدهم مطالعه نسبت به زمان شروع مطالعه، غلظت کارنیتین آزاد سرم به طور معنی داری افزایش یافت (P<0.001) درحالی که غلظت (P<0.05) TG، کلسترول تام (P<0.001) و IL-6 (P<0.001) سرم به طور معنی داری کاهش یافت. در گروه شاهد، در طول مطالعه تغییر آماری معنی داری درغلظت کارنیتین آزاد، TG، کلسترول تام و IL-6 سرم مشاهده نشد. همچنین، در این مطالعه تفاوت آماری معنی داری بین دو گروه از نظر میزان تغییرات HDL-C، LDL-C، apo AI،apo B100 ، Lp(a) و آلبومین سرم مشاهده نشد.نتیجه گیری: یافته های این مطالعه نشان می دهد که مصرف مکمل L- کارنیتین هیچ اثری بر غلظت Lp (a) سرم در بیماران همودیالیزی مبتلا به هیپرلیپوپروتئینمی Lp (a) ندارد، اما ممکن است در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی در این بیماران از طریق کاهش غلظت تری گلیسرید و کلسترول تام سرم موثر باشد.

کلید واژه: L- کارنیتین، همودیالیز، هیپرلیپوپروتئینمی (Lp (a؛ چربی ها، آپوپروتئین ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.