اثر نسبتهای مختلف سه کود N P K بر وزن تر، وزن خشک، سطح برگ و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلیMentha piperita L.


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نسبتهای مختلف سه کود N P K بر وزن تر، وزن خشک، سطح برگ و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلیMentha piperita L. دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نسبتهای مختلف سه کود N P K بر وزن تر، وزن خشک، سطح برگ و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلیMentha piperita L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نسبتهای مختلف سه کود N P K بر وزن تر، وزن خشک، سطح برگ و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلیMentha piperita L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نسبتهای مختلف سه کود N P K بر وزن تر، وزن خشک، سطح برگ و میزان اسانس گیاه نعناع فلفلیMentha piperita L. :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۲۴

در پژوهش حاضر اثر سه سطح از کود ازت (۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار) و دو سطح از کودهای فسفر و پتاس (۱۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم) در قالب ۱۲ تیمار از N/P/K بر وزن تر، وزن خشک، تعداد برگ، سطح برگ و نیز اسانس برگ گیاه Mentha piperita L. تحت شرایط مزرعه ای مورد ارزیابی قرار گرفت. با توجه به نتایج بدست آمده تیمار ۲۰۰.۲۰۰.۲۰۰ کیلوگرم در هکتار از N/P/K اثر مثبتی بر افزایش تعداد، وزن تر و وزن خشک برگ همراه داشت، در حالی که نسبت ۲۰۰.۱۰۰.۲۰۰ کیلوگرم در هکتار از N/P/K موجب افزایش سطح برگ و نیز اسانس برحسب درصد وزن تر شد. مطابق با نتایج بدست آمده بین میزان اسانس برگ و سطح برگ نیز همبستگی مثبتی مشاهده شد. همچنین مصرف کودهای فسفر و پتاس به تشدید اثر ازت بر مقدار اسانس و نیز سطح برگ منجر شد.

کلید واژه: کود، نعناع فلفلی، رشد برگ، اسانس برگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.