عوامل قارچی همراه ریشه و طوقه درختان بادام رو به زوال در استان های آذربایجان شرقی، سمنان، یزد و چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل قارچی همراه ریشه و طوقه درختان بادام رو به زوال در استان های آذربایجان شرقی، سمنان، یزد و چهارمحال و بختیاری دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل قارچی همراه ریشه و طوقه درختان بادام رو به زوال در استان های آذربایجان شرقی، سمنان، یزد و چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل قارچی همراه ریشه و طوقه درختان بادام رو به زوال در استان های آذربایجان شرقی، سمنان، یزد و چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل قارچی همراه ریشه و طوقه درختان بادام رو به زوال در استان های آذربایجان شرقی، سمنان، یزد و چهارمحال و بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

بادام پس از پسته دومین محصول عمده میوه های خشک ایران می باشد. به منظور تعیین قارچ های خاک زاد عامل زوال و خشکیدگی درختان بادام، باغات متعدد واقع در مناطق مختلف استان های آذربایجان شرقی، سمنان، یزد و چهارمحال و بختیاری در طی سال های ۱۳۸۲-۱۳۷۹ مورد بازدید قرار گرفته و درختان دارای علایم ضعف، زوال، زردی و پژمردگی و خشکیدگی تاج درخت انتخاب و از ناحیه ریشه و طوقه آنهایی که علایم پوسیدگی، نکروز بافتی و شانکر در این قسمت ها داشتند، نمونه برداری شد. نمونه ها پس از شستشو و ضد عفونی سطحی با محلول ۰.۵ درصد هیپوکلریت سدیم، در تشتک های پتری حاوی محیط کشت PDA، PDA اسیدی، CMA-PARP کشت داده شدند. از قطعات مورد کشت، جدایه هایی از Verticillium dahliae، Phytophthora cactorum، Fusarium oxysporum، F.compactum، F.solani، Rosellinia necatrix، Armillaria mellea،Alternaria sp.، Cylindrocarpon sp.، Macrophomina phaseolina، Rhizoctonia solani، Penicillium sp.،Trichoderma sp جداسازی شدند. آزمون های بیماریزایی روی نهال های بادام ۳-۲ ساله نشان داد که قارچ های V.dahliae، P.cactorum، R.necatrix، و A.mellea عوامل مهم بیماریزای قارچی خاکزادی هستند که باعث پوسیدگی ریشه و طوقه می شوند، در حالی که قارچ های M.phaseolina، R.solani، Fusarium spp. و Cylindrocarpon sp. و با ایجاد نکروز در طوقه یا ریشه فقط علایم ضعف خفیف را در نهال ها ایجاد می کنند. طی این تحقیق مشخص شد که اولا برخی از درختان مبتلا به زوال و خشکیدگی فاقد هر گونه پوسیدگی در ناحیه طوقه و ریشه بودند، ثانیا از تعدادی از درختان دارای علایم پوسیدگی یا عارضه جدا شدگی پوست در طوقه و یا ریشه و زوال هیچ عامل قارچی جداسازی نگردید. نتایج حاکی از آن است که ترکیبی از عوامل بیماری زای قارچی خاکزاد و عوامل غیرعفونی مانند کاشت عمیق نهال، روش نادرست آبیاری و عملیات نادرست نگهداری باغ باعث بروز پدیده زوال و خشکیدگی درختان بادام می باشد.

کلید واژه: زوال بادام، آرمیلاریا، ورتیسیلیوم، فیتوفترا، روزلینیا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.