بررسی تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی، رشد گیاهچه و روابط یونی در ارزن پروسو (Panicum miliaceaum)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی، رشد گیاهچه و روابط یونی در ارزن پروسو (Panicum miliaceaum) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی، رشد گیاهچه و روابط یونی در ارزن پروسو (Panicum miliaceaum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی، رشد گیاهچه و روابط یونی در ارزن پروسو (Panicum miliaceaum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر شوری و دما بر جوانه زنی، رشد گیاهچه و روابط یونی در ارزن پروسو (Panicum miliaceaum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور ارزیابی سطوح تحمل و تعیین مکانیسم های تحمل به شوری و تاثیر دماهای مختلف بر روی جوانه زنی، رشد و روابط یونی در ارزن پروسو (Panicum miliaceaum)، آزمایشی در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل شش سطح شوری (صفر، ۲۵، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰ میلی مولار کلرید سدیم) و دماهای ۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه سانتی گراد بودند. تجزیه واریانس داده های حاصل نشان داد که جوانه زنی بذر ارزن به طور معنی داری (P<0.05) تحت تاثیر سطوح شوری، دما و اثر متقابل آنها قرار گرفت. حداکثر درصد جوانه زنی در محلول شاهد (آب مقطر) حاصل شد. با افزایش غلظت کلرید سدیم (NaCl) از درصد جوانه زنی بذور به طور معنی داری کاسته شد. همچنین با افزایش شوری از ۵۰mM جوانه زنی با تاخیر اتفاق افتاد. افزایش دما از ۲۰ درجه سانتیگراد نیز موجب کاهش معنی دار درصد جوانه زنی گردید. سطوح پایین کلرید سدیم (۲۵ و ۵۰ میلی مولار) موجب تحریک وزن خشک ریشه و بخش هوایی گیاهچه های ارزن گردید. با این حال، سطوح بالاتر کلرید سدیم (۱۰۰mm) منجر به کاهش معنی دار وزن خشک ریشه، بخش هوایی و وزن خشک کل شد. تجمع بیوماس به طور معنی داری در دمای ۲۰ و ۲۵ درجه سانتیگراد افزایش نشان داد. غلظت Na+ در اندام های هوایی و ریشه ها به طور معنی داری با افزایش غلظت کلرید سدیم افزایش یافت. غلظت K+ در ریشه ها و نسبت k/Na در اندامهای هوای و ریشه ها به طور معنی داری با افزایش شوری کاهش نشان داد. نسبت k/Na به طور معنی داری تحت تاثیر غلظت های بالاتر کلرید سدیم و دما قرار گرفت.

کلید واژه: جوانه زنی، ارزن پروسو (Pauicum miliaceaum)، شوری دما، نسبت K/Na

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.