بررسی زمان مناسب برداشت، فرآوری و بسته بندی میوه عناب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی زمان مناسب برداشت، فرآوری و بسته بندی میوه عناب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی زمان مناسب برداشت، فرآوری و بسته بندی میوه عناب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی زمان مناسب برداشت، فرآوری و بسته بندی میوه عناب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی زمان مناسب برداشت، فرآوری و بسته بندی میوه عناب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

این تحقیق به منظور تعیین مناسب تر ین زمان برداشت، خشک کردن، بسته بندی و نگهداری میوه عناب در شهرستان بیرجند از سال ۱۳۷۸ به مدت سه سال و در دو مرحله، بر اساس آزمایش فاکتوریل دو متغیره با طرح پایه کاملا تصادفی در سه تکرار انجام گردید.در مرحله اول طرح، نمونه ها در دو زمان (۱۰۰ و۱۲۰ روز پس از تمام گل) برداشت و به سه روش خشک کردن (روی درخت، خاکستر، صنعتی ) تیماربندی گردیدند.سپس آزمون های فیزیکی و شیمیایی (عرض میوه، وزن میوه، درصد رطوبت، میزان مواد جامد محلول، اسید قابل تیتر و pH) میوه های عناب بعداز برداشت اندازه گیری شدند. بر روی نمونه های خشک شده ارزیابی حسی به عمل آمد. تجزیه و تحلیل آماری مرحله اول نشان داد که زمان ۱۲۰ روز پس از تمام گل مناسب ترین زمان برای برداشت می باشد، که در این زمان میوه عناب بیشترین وزن، طول، مواد جامد محلول و اسیدیته را داشته است و روش خشک کردن در خاکستر از نظربافت، رنگ، طعم و پذیرش عمومی از نظر مصرف کننده مطلوب بود. درمرحله دوم طرح، نمونه فوق به سه روش (بسته بندی درکارتن، فیلم پلی اتیلنی با دانسیته پایین و سلوفان) بسته بندی و در سه درجه حرارت (۲۵، ۱۰، ۴ درجه سانتی گراد) به مدت یکسال نگهداری شدند. هر ۶ ماه یکبار درصد تغییرات وزنی، میزان فعالیت حشرات، میزان رطوبت، ارزیابی حسی (بافت، رنگ، طعم و پذیرش عمومی) محصول بررسی گردید. نتایج تجزیه و تحلیل آماری طرح نشان داد که بسته بندی با پلی اتیلن با دانسیته پایین مناسب ترین نوع بسته بندی و درجه حرارت ۴ درجه سانتی گراد مطلوب ترین شرایط نگهداری میوه عناب می باشد. همچنین نمونه های نگهداری شده تحت این شرایط پس از یکسال نیز از نظر داوران کیفیت قابل قبولی داشتند.

کلید واژه: عناب، زمان برداشت، خشک کردن، بسته بندی، زمان نگهداری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.