بررسی مقاومت به شوری و خشکی چهار رقم، جو (.Hordeum vulgaris L) در مرحله جوانه زنی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقاومت به شوری و خشکی چهار رقم، جو (.Hordeum vulgaris L) در مرحله جوانه زنی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقاومت به شوری و خشکی چهار رقم، جو (.Hordeum vulgaris L) در مرحله جوانه زنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقاومت به شوری و خشکی چهار رقم، جو (.Hordeum vulgaris L) در مرحله جوانه زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقاومت به شوری و خشکی چهار رقم، جو (.Hordeum vulgaris L) در مرحله جوانه زنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۲

شوری و خشکی دو استرس فزآینده در خاک های منطقه بوده و یکی از راههای مقابله با آن انتخاب ارقام مقاوم است. به منظور بررسی مقاومت به شوری وخشکی ارقام جو (Hordeum vulgaris)، چهار رقم رایج سهند، ماکویی، نقده وCB ، مورد مطالعه قرار گرفت. سطوح شوری ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ گرم در لیتر NaCl و سطوح خشکی ۱۰۰،۵۰،۲۵و ۱۵۰ گرم در لیتر گلوکز بودند. با توجه به نتایج حاصل، از بین ارقام، سهند با بالاترین میانگین در صد جوانه زنی ۸۰% در سطح ۲۰ گرم در لیتر شوری و ۸۷% در سطح ۱۵۰ گرم خشکی به عنوان رقم مقاوم و CB با پایین ترین میانگین در صد جوانه زنی ۲۷% در سطح۲۰ گرم در لیترشوری و ۳۴% در سطح ۱۵۰گرم خشکی به عنوان رقم حساس برای انجام مراحل بعدی کار انتخاب شد. دو رقم بالا تحت تنش خشکی بر حسب ظرفیت مزرعه در سطوح آزمایشی .F.C و .۱.۲F.C و.۱.۴F.C کاشته شدند. قند های محلول و پرولین ساقه و ریشه در سطح F.C.1/4، اختلاف معنی دار داشته و در حالت کلی در رقم سهند تحت شرایط خشکی مقادیر پرولین ساقه و ریشه بسیار بیشتر از رقم CB بوده در مقابل تولید قند های محلول رقم CB بالا بود. در بررسی فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز بر اساس مقدار نشاسته تجزیه شده در گیاهچه های چهار روزه دو رقم فوق تحت شوری و خشکی اختلاف معنی دار بوده و عملکرد رقم سهند تقریبا دو برابر آن در CB بود. اعمال تنش های خشکی و شوری به ترتیب در سطوح ۵۰ و ۱۰۰ گرم در لیترگلوکز و ۷ و۱۴ گرم در لیتر NaCl به بذور در حال جوانه زنی منجر به تغییر در الگوی الکتروفورزی باند های ۳،۱ و ۷ (۶۲.۷، ۴۳.۳۵ و ۲۶.۶۸ کیلو دالتون ) پروتئین های قسمت بذری شد. بطوریکه عمده تفاوت ها در حضور یا عدم حضور باندها در محدوده ۴۳.۳۵ تا ۶۲.۷ کیلو دالتونی در سطح تیمارها بود که در این محدوده آنزیم های آلفا آمیلازی قرار می گیرند.اختلاف اصلی دو رقم در نمونه های شاهد و ۷ گرم در لیتر NaCl بود. این تفاوت می تواند بیانگر اختلاف معنی دار دو رقم در مرحله جوانه زنی باشد.

کلید واژه: جو، تنش خشکی، شوری، پرولین، قند محلول، آلفا-آمیلاز، الکترو فورز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.