مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۴

با توجه به افزایش قیمت ملاس و خودکفایی در تولیدگندم، ترکیبات نشاسته ای می توانند به عنوان جایگزین ملاس، در صنایع تخمیری کشور مورد استفاده قرار گیرند. نتایج این تحقیق که در آن از نشاسته گندم برای تولید الکل استفاده شده، حاکی از آن است که تجزیه آنزیمی محلول نشاسته ۱۵% تیمار شده در دمای ۱۳۰ درجه سانتیگراد و pH و ۱.۳۵، نسبت به سایر روش های مورد بررسی، راندمان تخمیر بالاتری را باعث می شود. همچنین در ادامه مشخص شد غنی سازی مایع تخمیر با املاح حاوی عناصر فسفر، روی، منیزیم و پتاسیم به همراه کنترل pH ابتدای تخمیر بر روی ۵.۵، می تواند نقش بسزایی در افزایش غلظت الکل به همراه داشته باشد. از دیگر نتایج این تحقیق می توان به بی تاثیر بودن اسید استیک و اسید لاکتیک (غلظت ۹gr/l) بر تخمیر نشاسته هیدرولیز شده اشاره نمود. بیشینه غلظت الکل حاصل در این بررسی ۷۱.۸gr/l بود که با راندمانی معادل ۷۸% میزان تئوری حاصل گردید.

کلید واژه: نشاسته، اتانول، اکسیژن، املاح صنعتی، اسید استیک و اسید لاکتیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.