بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات تیمار محلول غذایی سایتوکنین و بافت خاک بر خصوصیات کیفی و کمی پیاز و تعداد پیاز در لاله هیبرید داروین رقم اپلدرون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

به منظور بررسی اثر نسبت های مختلف عنصری K، P، N، سایتوکنین و بافت خاک بر کیفیت و عملکرد پیاز لاله پژوهشی در قالب طرح کرت های دو بار خرد شده با طرح پایه بلوک های کاملا تصادفی انجام گرفت. در این پژوهش جهت تعیین بهترین ترکیب تیماری، نسبت های مختلفی از عناصر K، P، N در چهار سطح شامل: محلول شماره یک (شاهد) با K، P، N (2.6 meq/I، ۱.۶۵، (۶، محلول شماره دو K، P، N (2.6 meq/I، ۴.۰۵، (۶، محلول شماره سه K، P، N (4.6 meq/I، ۴.۰۵، (۶، و در محلول شماره چهارم K، P، N (4.6 meq/I، ۱.۶۵، (۶ به عنوان کرت اصلی به همراه دو سطح هورمونی سایتوکنین (کینتین ۰، (۵۰۰ppm و دو نوع بافت خاک (لومی، شنی لومی) به عنوان کرت فرعی استفاده گردید. در پایان دوره رشد رویشی و زایشی وزن تر، رشد عمودی، قطر، تعداد پیازچه، درصد ماده خشک، درصد نیتروژن، درصد پروتئین، میزان جذب پتاسیم و میزان جذب فسفر پیازها اندازه گیری شد. داده ها از نظر آماری تجزیه و مقایسه میانگین با آزمون چند دامنه ای دانکن انجام گردید. نتایج نشان دادند که محلول غذایی شماره سه با نسبت عنصری K، P، N (4.6 meq/I، ۴.۰۵، (۶، به همراه تیمار هورمونی کینتین ppm500 و بافت خاک شنی لومی بیشترین تاثیر را در بر درشتی و عملکرد محصول پیاز و تعداد پیازچه گل لاله داشته است (p<0.01).

کلید واژه: پیاز لاله، پتاسیم، فسفر، قطر پیاز، تعداد پیازچه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.