بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون ۶۶


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون ۶۶ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون ۶۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون ۶۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عمل آوری گرمایی بر ساختار و خواص فیزیکی رشته های تایر نایلون ۶۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تکنولوژی پلیمر (فارسی)

تعداد صفحات :۱۲

در این مقاله، اثر دما بر خواص فیزیکی و شیمیایی رشته های تایر نایلون ۶۶ در محدوده دمایی ۵۰۰-۲۰۰oC در زمان ۱۶h مطالعه شده است. نتایج نشان می دهد، عمل آ‎وری گرمایی، استحکام پارگی رشته ها را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. شدت کاهش استحکام پارگی در دماهای کمتر از ۱۰۰oC و دماهای بیش از ۱۲۰oC نسبت به دماهای بین این دو بیشتر است. مطالعات GPC، جمع شدگی و شکست مضاعف، کاهش استحکام پارگی در دماهای بیش از ۱۲۰oC را به افزایش پهنای منحنی توزیع وزن مولکولی و افزایش بی نظمی زنجیرهای پلیمر نسبت می دهد. زیرا، با افزایش دما دو پدیده تاخوردگی زنجیرهای مولکولی و تخریب گرمایی زنجیرهای مولکولی رخ می دهد. همچنین، مطالعات طیف نمایی FTIR، مدول کشسانی و شکست مضاعف نشان می دهد، در دماهای کمتر از ۱۰۰oC، تجزیه مناطق بیش شکل سبب کاهش درصد فاز بی شکل و در نتیجه افزایش درصد بلورینگی می شود. افزایش درصد بلورینگی سبب شکنندگی و کاهش استحکام پارگی رشته تایر می شود. پایین تر بودن میزان کاهش استحکام پارگی در محدوده دمایی ۱۰۰-۱۲۰oC، ناشی از عدم افزایش چند توزیعی و بی نظمی زنجیرهای مولکولی در مقایسه با دماهای بالاتر از ۱۲۰oC و درصد بلورینگی کمتر در مقایسه با دماهای پایین تر از ۱۰۰oC است.

کلید واژه: عمل آوری گرمایی، رشته تایر، نایلون ۶۶، خواص کششی، توزیع وزن مولکولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.