اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم، سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم، سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم، سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم، سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر شوری بر غلظت و پراکنش یون های پتاسیم، سدیم و کلر در پیوندک لیموشیرین روی پنج پایه مرکبات :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)
تعداد صفحات :۱۲
این پژوهش به منظور بررسی اثر شوری بر غلظت یون های پتاسیم، سدیم و کلر تحت تاثیر کلرید سدیم در اندام های هوایی و ریشه نهال های لیموشیرین پیوند شده روی پنج پایه مرکبات شامل بکرایی (لیموشیرین × نارنگی) لیمو آب، ولکامریانا و لیموشیرین به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار در گلخانه به اجرا درآمد. براساس نتایج، نوع پایه تاثیر زیادی بر غلظت یون ها داشت. غلظت و پراکنش یون های پتاسیم، سدیم و کلر در تیمار شاهد و سایر سطوح شوری با هم تفاوت معنی دار داشت. شوری غلظت سدیم و کلر را در ریشه و شاخساره افزایش داد ولی میزان افزایش بسته به نوع پایه متفاوت بود. کمترین غلظت کلر و سدیم در شاخساره پیوندک روی پایه ولکامریانا وجود داشت. بر اثر شوری غلظت پتاسیم در شاخساره پیوندک روی پایه نارنج و بکرایی افزایش و روی سایر پایه ها کاهش یافت و هم چنین غلظت پتاسیم در ریشه ها به جز لیموآب افزایش یافت.
کلید واژه: شوری، لیموشیرین، پایه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.