شناسایی و بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه .Scutellaria pinnatifida Arth.et Hamilt
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی و بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه .Scutellaria pinnatifida Arth.et Hamilt دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی و بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه .Scutellaria pinnatifida Arth.et Hamilt کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه .Scutellaria pinnatifida Arth.et Hamilt،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی و بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه .Scutellaria pinnatifida Arth.et Hamilt :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تعداد صفحات :۹
جنس Scutellaria از خانواده Labiatae در ایران ۲۰ گونه گیاه علفی چند ساله دارد که گونه Scutellaria pinnatifida A.hamilt علاوه بر ایران در شمال سوریه، عراق، تالش و افغانستان پراکنش دارد. به منظور بررسی ترکیبهای اسانس این گیاه سرشاخه های گلدار آن از منطقه توچال در استان تهران جمع آوری گردید و پس از خشک شدن در دمای محیط با روش تقطیر آب (Clevenger) اسانس گیری شد. اسانس به صورت لایه ای روغنی به رنگ زرد روشن و بازده %۰.۰۷ درصد بدست آمد.تجزیه و شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس با دستگاه کروماتوگراف گازی (GC) و کروماتوگراف گازی متصل شده با طیف سنج جرمی (GC/MS) با محاسبه شاخصهای بازداری و مطالعه طیفهای جرمی صورت گرفت. از میان ۲۹ ترکیب شناسایی شده که %۹۶.۶ اسانس را تشکیل می دهند ترکیب ژرماکرن دی با ۳۹% بیشترین میزان را به خود اختصاص می دهد. بعد از آن بتا- کاریوفیلن (۲۳.۲) بی سیکلو ژرماکرن (۱۱.۵) و فارسن (۷.۸) سایر ترکیبهای عمده تشکیل دهنده این اسانس می باشند.
کلید واژه: Scutellaria pinnatifida A. Hamilt، خانواده نعنا، اسانس، ترکیبهای شیمیایی، ژرماکرن دی، بتا- کاریوفیلن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.