بررسی مزیت نسبی تولید سیب زمینی در ایران


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مزیت نسبی تولید سیب زمینی در ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مزیت نسبی تولید سیب زمینی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مزیت نسبی تولید سیب زمینی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مزیت نسبی تولید سیب زمینی در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

مزیت نسبی یک محصول معیاری برای ارزیابی سودآوری اجتماعی فعالیت های تولیدی به حساب می آید. با توجه به اهمیت محصول سیب زمینی در الگوی غذایی خانوارهای ایرانی و نوسانات قیمت این محصول و تقاضای زیاد مصرف کننده سودآوری اجتماعی محصول سیب زمینی و اثرات سیاستهای دولت و تاثیر تنگناهای بازار داخلی بر روی تولید کننده با استفاده از ماتریس تحلیل سیاستی در ایران برای سال زراعی ۸۰-۱۳۷۹ مورد بررسی قرار گرفت. اطلاعات مورد نیاز این مطالعه از سایت FAO و مطالعات اسنادی بدست آمده است. نتایج ماتریس تحلیل سیاستی نشان دهنده وجود مزیت نسبی در تولید محصول سیب زمینی در ایران دارد (DRC=0.54) از سوی دیگر ضریب حمایت اسمی بر محصول نشان دهنده وجود مالیات غیرمستقیم بر تولید محصول سیب زمینی (NPC=0.49)، ضریب حمایت اسمی بر نهاده نشان دهنده وجود یارانه غیرمستقیم برای نهاده های قابل تجارت (NPI=0.54) و ضریب حمایت موثر نشان از آن دارد که مالیاتی که دولت بصورت غیرمستقیم بر محصول سیب زمینی در نظر گرفته است. بیش از یارانه ای است که جهت نهاده ها پرداخت کرده است. لذا دولت باید در جهت اصلاح و بهبود سیستم پرداخت یارانه به نهاده ها به نحوی که موجب افزایش کارآیی سیستم شود برنامه ریزی نماید.

کلید واژه: مزیت نسبی، سیب زمینی، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.