بررسی اثرات عملیات پرورشی تنک کردن روی مشخصه های کمی و کیفی گونه کاج تدا (Pinus taeda)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات عملیات پرورشی تنک کردن روی مشخصه های کمی و کیفی گونه کاج تدا (Pinus taeda) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات عملیات پرورشی تنک کردن روی مشخصه های کمی و کیفی گونه کاج تدا (Pinus taeda)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات عملیات پرورشی تنک کردن روی مشخصه های کمی و کیفی گونه کاج تدا (Pinus taeda)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات عملیات پرورشی تنک کردن روی مشخصه های کمی و کیفی گونه کاج تدا (Pinus taeda) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۶

یکی از مهم ترین روش ها برای بهبود کیفی و کمی جنگل اجرای درست عملیات پرورشی جنگل است که تنک کردن نیز یکی از مراحل مهم این عملیات محسوب می شود در این مطالعه جهت بررسی میزان تغییرات جنگل در نتیجه اجرای عملیات تنک کردن، دو توده با شرایط یکسان در قطعه ۲۸ سری ۳ توشی در فاصله ۵ کیلومتری جنگل یابی سیاهکل و ۲۵ کیلومتری شهرستان لاهیجان که در یکی از عملیات تنک کردن صورت گرفته و در دیگری نشده (شاهد) انتخاب شدند. در هر، توده سی قطعه نمونه ۴ آری برداشت گردید و پس از تجزیه و تحلیل و تعیین معادله و رسم نمودارهای مختلف ارزیابی بین دو توده صورت گرفت. با استفاده از آزمون تی- تست مشخص شد که دو توده از لحاظ متغیرهای قطر (۲.۹۴) سانتیمتر و ارتفاع درخت (۱.۶۹) متر و ارتفاع تاج (۱.۳۴) متر و حجم (۰.۰۶۷) متر مکعب با هم تفاوت معنی داری دارند علت بالاتر بودن میزان رشد قطری (%۱۸.۲۲)، ارتفاع (%۱۴.۹۷)، ارتفاع تاجی (%۴۴.۲۲)، حجمی (%۴۰.۳۶) به علت ورود نور بیشتر به جنگل و فضادهی بهتر و همین طور بهبود کیفی جنگل است. پایین تر بودن ضریب کاهش قطری در توده تنک شده نیز اثرات تنک کردن را در استوانه ای تر و سیلندر یک تر شدن درختان نشان می دهد. مطالعات کیفی نیز نشان داد که درختان در توده تنک شده از درجه کیفی بالاتری برخوردارند با بررسی روی سلامت توده مشخص شد که میزان درختان خشک سرپا و باد افتاده در توده تنک شده به ترتیب برابر۶.۵ و ۴.۵ درصد و در توده تنک نشده برابر ۸.۵ و ۶.۲ درصد است.

کلید واژه: تنک کردن، توده تنک شده، توده تنک نشده، کاج تدا، مشخصه کمی و کیفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.