تاثیر سطوح مختلف گوگرد و ویتامین پیریدوکسین روی سنتز پروتئین میکروبی در بره نر قزل تحت شرایط طبیعی و آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف گوگرد و ویتامین پیریدوکسین روی سنتز پروتئین میکروبی در بره نر قزل تحت شرایط طبیعی و آزمایشگاهی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف گوگرد و ویتامین پیریدوکسین روی سنتز پروتئین میکروبی در بره نر قزل تحت شرایط طبیعی و آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف گوگرد و ویتامین پیریدوکسین روی سنتز پروتئین میکروبی در بره نر قزل تحت شرایط طبیعی و آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف گوگرد و ویتامین پیریدوکسین روی سنتز پروتئین میکروبی در بره نر قزل تحت شرایط طبیعی و آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

برای مطالعه تاثیر سطوح مختلف گوگرد و ویتامین پیریدوکسین بر روی سنتز پروتئین میکروبی در بره های نر قزل، آ‍زمایشی در دو مرحله جداگانه تحت شرایط طبیعی و آزمایشگاهی انجام شد. در آزمایش اول (آزمایشگاهی) پس از جمع آوری مایع شکمبه به طور روزانه،‌ محیط های کشت حاوی ۱۰۰ میلی لیتر مایع شکمبه به علاوه سطوح ثابتی از نشاسته،‌ سلولز و اوره به ترتیب برابر ۵۰۰، ۵۰۰ و ۶۴.۴ میلی گرم تهیه گردید، سپس سطوح متغیری از گوگرد شامل (۰، ۱، ۲ و ۳ میلی گرم در دسی لیتر) و گوگرد به علاوه پیریدوکسین شامل (۰.۰۱+۱، ۰.۱+۲، ۱+۳ میلی گرم در دسی لیتر) به صورت تیمارهای آزمایشی به محیط های کشت افزوده گردید و ظروف حاوی محیط کشت در فواصل زمانی (۰، ۲، ۶، ۱۲ و ۲۴ ساعت) در انکوباتور با دمای ۳۹ درجه سانتیگراد قرار داده شد و مقادیر ماده خشک، پروتئین خام میکروبی سنتز شده، نیتروژن آمونیاکی، ئیدروژن سولفور و pH اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل آماری در قالب یک طرح بلوک های کامل تصادفی صورت گرفت، به طوری که بیشترین میزان پروتئین خام میکروبی سنتز شده در محیط های حاوی گوگرد تنها مربوط به مقدار ۲ میلی گرم در دسی لیتر گوگرد با نسبت ۱۰ به ۱ نیتروژن به گوگرد و در محیط های حاوی گوگرد به علاوه پیریدوکسین مربوط به مقدار ۲ میلی گرم گوگرد به علاوه ۰.۱ میلی گرم پیریدوکسین بود. در آزمایش دوم که در قالب طرح چرخشی صورت پذیرفت از تعداد ۴ راس بره نر نژاد قزل با میانگین وزن اولیه (۳±۳۵ کیلوگرم) استفاده گردید. جیره های آزمایشی از لحاظ سطوح انرژی و پروتئین برابر بودند، فقط جیره های ۱ الی ۴ حاوی سطوح مختلف گوگرد به ترتیب برابر (۰.۱۲، ۰.۱۶، ۰.۲۲ و ۰.۳۸ درصد ماده خشک) و جیره های ۵ تا ۷ حاوی سطوح مختلف گوگرد به علاوه پیریدوکسین به ترتیب شامل ۱۱.۸±۰.۱۶، ۵۱.۸±۰.۲۲ و ۱۰۱.۸±۰.۳۸ درصد و میلی گرم در کیلوگرم ماده خشک بودند. بیشترین سنتز نیتروژن میکروبی مربوط به جیره های (۳ و ۶) همچنین بیشترین مقدار شاخص نیتروژن پورینی و پروتئین های خون مربوط به جیره (۶) بود. نتایج حاکی از این است که نسبت ۱۰ به ۱ نیتروژن به گوگرد می تواند به عنوان یک عامل مهم در بهبود سنتز نیتروژن میکروبی مطرح باشد. به علاوه افزودن ویتامین پیریدوکسین به جیره غذایی نشخوارکنندگان نیز می تواند در این رابطه موثر باشد.

کلید واژه: گوگرد، پیریدوکسین، سنتز پروتئین میکروبی، مشتقات پورینی، شاخص نیتروژن پورینی، بره، قزل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.