کاستن آلودگی های میکروبی ادویه به وسیله پرتودهی با باریکه الکترون ۱۰MeV


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاستن آلودگی های میکروبی ادویه به وسیله پرتودهی با باریکه الکترون ۱۰MeV دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاستن آلودگی های میکروبی ادویه به وسیله پرتودهی با باریکه الکترون ۱۰MeV  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاستن آلودگی های میکروبی ادویه به وسیله پرتودهی با باریکه الکترون ۱۰MeV،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاستن آلودگی های میکروبی ادویه به وسیله پرتودهی با باریکه الکترون ۱۰MeV :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون هسته ای

تعداد صفحات :۹

ادویه، روزمره به مقدار قابل ملاحظه ای در صنایع غذایی مصرف می شود. این مواد آلودگی میکروبی بالایی دارند. این آلودگی علاوه بر ایجاد فساد در محصول، باعث به خطر افتادن سلامت مصرف کنندگان نیز می گردد. پرتودهی یکی از موثرترین روشهای میکروب زدایی ادویه است. در این کار پژوهشی دز لازم برای کاستن بار میکروبی ادویه مختلف به وسیله پرتودهی با باریکه الکترون تعیین شد. نمونه های ادویه از جمله زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیـر، پودر پیاز، آویشن و ادویه در بسته های ۱۰ گرمی بسته بندی و با دزهای ۱۰-۰ کیلوگری پرتوهای الکترونی ۱۰MeV پرتودهی شدند. پس از پرتودهی، شمارش کلی میکروبی این نمونه ها به روش مخلوط کردن نمونه با محیط کشت انجام گرفت. میزان آلودگی باکتریایی اولیه این مواد از ۱۰۲×۱.۸ تا ۱۰۳×۷.۲ در گرم متغیر بود. نمودارهای تغییرات تعداد ریزسازواره ها بر حسب مقدار دز جذبی برای هر یک از این مواد جداگانه ترسیم و با تعیین ارزش D10 جمعیت میکروبی هر ماده، کمترین مقدار دز لازم برای کاستن بار میکروبی آنها تا حد مطلوب تعیین شد..

کلید واژه: ادویه، تابش دهی مواد غذایی، کاهش آلودگی میکروبی، باریکه الکترون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.