فراوانی فنوتیپ های سندرم متابولیک در بیماران واجد پرفشاری خون در استان اصفهان و مرکزی: پروژه قلب سالم اصفهان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی فنوتیپ های سندرم متابولیک در بیماران واجد پرفشاری خون در استان اصفهان و مرکزی: پروژه قلب سالم اصفهان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی فنوتیپ های سندرم متابولیک در بیماران واجد پرفشاری خون در استان اصفهان و مرکزی: پروژه قلب سالم اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی فنوتیپ های سندرم متابولیک در بیماران واجد پرفشاری خون در استان اصفهان و مرکزی: پروژه قلب سالم اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی فنوتیپ های سندرم متابولیک در بیماران واجد پرفشاری خون در استان اصفهان و مرکزی: پروژه قلب سالم اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: مطالعات نشان داده اند که بین سندرم متابولیک و بیماری عروق کرونر ارتباط وجود دارد. پرفشاری خون یکی از عوامل خطر قلبی متابولیک در افراد دارای سندرم متابولیک می باشد. هدف از این مطالعه تعیین شیوع فنوتیپ های سندرم متابولیک در بیماران واجد پرفشاری خون در استان اصفهان و استان مرکزی که دو استان ناحیه مرکزی ایران هستند، می باشد.روش کار: این مطالعه یک پژوهش مقطعی است که روش نمونه گیری آن خوشه ای- تصادفی می باشد. در این مطالعه، ۱۲۵۱۴ نفر از جمعیت شهری و روستایی بالای ۱۹ سال ساکن در استان های اصفهان و مرکزی در نظر گرفته شدند که طبق تعریف سندرم متابولیک ۱۹۳۶ نفر از آنها انتخاب گردیدند. طبق تعریف سندرم متابولیک، این افراد شامل افرادی بودند که حداقل ۳ مورد از حالت های غیرطبیعی WC, HDL, TG, FBS, HTN را دارا باشند. هم چنین در این مطالعه شرط فشارخون بالا در همه گروه ها در نظر گرفته شده است. اطلاعات بعد از جمع آوری، از طریق کای دو نسبت شانس و آزمون مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: شیوع فنوتیپ های مورد نظر سندرم متابولیک در مرکز ایران از ۰.۶ تا ۷.۵ درصد متغیر است که بیشترین آمار شیوع مربوط به زنان فشارخونی با TG و WC بالاتر از حد نرمال و کمترین شیوع مربوط به مردان فشارخونی با دو فنوتیپ FBS, WC بالا و HDL پایین و FBS بالا می باشد (p<0.05). به طور کلی شیوع سندرم متابولیک در افراد با پرفشاری خون، در مناطق شهری استان های اصفهان و مرکزی بیشتر از مناطق روستایی محاسبه شد.نتیجه گیری: نتایج به دست آمده از میزان شیوع سندرم متابولیک هم زمان با پرفشاری خون،‌ موافق با بسیاری از مطالعات مشابه می باشد و بیان گر همراه بودن پرفشاری خون با فنوتیپ های مختلف سندرم متابولیک به خصوص در زنان با چاقی مرکزی و دیس لیپیدمی می باشد که مستلزم توجه و دقت بیشتر در مورد پیش گیری و درمان این گروه در معرض خطر، می باشد.

کلید واژه: پرفشاری خون، سندرم متابولیک، بیماری های قلبی عروقی، هیپرلیپیدمی، دیابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.