بررسی حذف کروم از پساب صنایع چرم سازی با استفاده از جوهر میوه بلوط


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی حذف کروم از پساب صنایع چرم سازی با استفاده از جوهر میوه بلوط دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی حذف کروم از پساب صنایع چرم سازی با استفاده از جوهر میوه بلوط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی حذف کروم از پساب صنایع چرم سازی با استفاده از جوهر میوه بلوط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی حذف کروم از پساب صنایع چرم سازی با استفاده از جوهر میوه بلوط :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط شناسی

تعداد صفحات :۸

تحقیق حاضر به منظور بررسی نقش عصاره تانن دار (جوهر میوه بلوط) در حذف کروم از پساب چرم سازی به کمک دو کنترل کننده pH (آهک و سود) صورت گرفته است. به این منظور گونه ای از درختان بلوط به نام Quercus branti که میوه آن بیشترین درصد تانن را در بین گونه های موجود در کشور داراست انتخاب و از جنگل های استان کهگیلویه و بویراحمد جمع آوری گردید. پس از خشک کردن، پودر کردن و عصاره گیری نمونه ها، میانگین درصد تانن عصاره استخراج شده ۱۰.۵ درصد اندازه گیری شد. سپس به منظور بررسی تاثیر عصاره تانن دار میوه بلوط بر کاهش غلظت یون کروم از محلول استاندارد کروم دار (۲۵ میلی گرم در لیتر کروم (+۳) و ۲۵ میلی گرم در لیتر کروم (+۶) معادل ۵۰ میلی گرم در لیتر کروم کل با (pH=3.5 و پساب چرم سازی حاوی کروم (پساب غلیظ حاوی ۳۲۰۰ میلی گرم در لیتر کروم با pH=3.98 پساب رقیق شده حاوی ۱۶۰ میلی گرم در لیتر کروم با (pH=4.38 در حضور و بدون حضور عوامل افزاینده pH آزمایش هایی در مقیاس آزمایشگاهی و در دمای اتاق (۲۰ تا ۲۵ درجه سلسیوس) صورت گرفت که خلاصه نتایج آن به قرار زیر است: افزودن عصاره تانن دار میوه بلوط به میزان ۷۰ میلی گرم در لیتر به محلول استاندارد حاوی کروم، موجب کاهش کروم به میزان ۲۰ درصد گردید که این میزان با اضافه نمودن ۷۰ میلی گرم در لیتر آهک و افزایش غلظت عصاره تانن دار به ۱۰۰ میلی گرم در لیتر موجب افزایش بازده حذف کروم به میزان ۵۸ درصد در pH=4.11 شد. از سوی دیگر افزودن عصاره تانن دار میوه بلوط به محلول استاندارد حاوی کروم که غلظت کروم باقیمانده آن توسط آهک و سود به ۱۸.۵۲ میلی گرم در لیتر کاهش یافته بود، موجب کاهش pH از ۶.۹۹ به ۶.۷۶ و کاهش بازده حذف کروم از ۶۳ درصد به ۵۵ درصد گردید. این در حالی است که افزودن عصاره تانن دار میوه بلوط در غلظت های ۱۰ تا ۱۰۰ میلی گرم در لیتر در محدوده غلظتی ۵۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر به پساب چرم سازی که غلظت کروم باقیمانده آن توسط آهک و سود در pH=9.25 از ۱۶۰ به ۷ میلی گرم در لیتر رسیده بود موجب کاهش pH به ۷.۹۳ و کاهش بازده حذف کروم از ۹۵.۶۲ درصد به ۸۰ درصد شد. بنابراین در محدوده قلیایی که pH نقش تعیین کننده در حذف و جداسازی کروم دارد، افزودن عصاره تانن دار میوه بلوط موجب کاهش pH محیط و جدا شدن کروم رسوب یافته از فاز رسوب به فاز محلول می شود.

کلید واژه: عصاره میوه بلوط، تانن، پساب چرم سازی، کروم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.